Érdekes, mert anno kisebbségi komplexusom volt a méretem miatt, de mára már nagyon izgat engem is, ha aláznak vele. A feleségem rendszeresen aláz a méretem miatt. Hozzáteszem, hogy én kértem rá. Magától nem tenne ilyet. A kapcsolatunk elején tisztáztuk hogy hozzá az extra nagy méret passzol, illetve, hogy az én 12 centimből abszolút semmit nem érez. Mindezt végtelenül tapintatosan adta át. Aztán a későbbiekben, mikor már osszeszoktunk, én kértem, hogy alázzon vele. Imádom nagyon.
(Ez egy válasz egylövetűgyorsbébirpéa üzenetére (2026. 05. 15. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 15. péntek 13:45
Szupi, hogy ennyien vagyunk. Én amúgy szeretem, hogy nekem kicsi, igazán csak attól áll fel, ha
me
miatta.
alf
ga alf
lá alf
znak
neked is jó méreted van bár nekem is ekkora lenne
Nem rosz az a méret.
(Ez egy válasz hatvanvolt üzenetére (2026. 05. 15. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 15. péntek 21:22
Nem a nagyok közé tartozom, de nem a passzív érdekel még akkor is, ha nem olyan kemény már (sajnos)!
Semmi köze a mérethez, hogy melyik oldalon van az ember!
szívesen játszanák vele nekem is csak 11cm-es
Szerintem is az az átlagos. Mivel nekem is kábé 10 centi, ami igencsak kicsi, ezért vagyok passzív. Meg szeretem a passzív oldalt.
(Ez egy válasz kisbuzi-köcsög üzenetére (2026. 03. 24. kedd 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is kicsi de én nagy farkú srácokat keresek feleségemnek.Erthetoen a méret számít.Vagy duplabehatolassal kell kielégíteni hiszen minden hölgy megérdemli hogy élvezzen.
Nekem 14x4kb
Nekem 12/5. Szeretnék barátnőt
Nem a nagyok közé tartozom, de nem a passzív érdekel még akkor is, ha nem olyan kemény már (sajnos)!
Én a magam nevében mondhatom csak, de rám igaz.
Nőkkel már egyáltalán nem próbálkozom, csak férfiakkal van kapcsolatom és a passzív szerep ami bejött. (Ez egy válasz Kiváncsi45-ös üzenetére (2026. 05. 15. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 15. péntek 13:48
Nőkkel már egyáltalán nem próbálkozom, csak férfiakkal van kapcsolatom és a passzív szerep ami bejött. (Ez egy válasz Kiváncsi45-ös üzenetére (2026. 05. 15. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Az igaz hogy akinek kicsi van az a biszexek közt mind passzív?
Kiváncsi vagyok.
Kiváncsi vagyok.
Én szoktam aktív is lenni, amennyire engedi a kis cerkám.
(Ez egy válasz Kiváncsi45-ös üzenetére (2026. 05. 15. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 15. péntek 13:48
Kiváncsi vagyok.
Kiváncsi vagyok.
Kiváncsi vagyok.
Kiváncsi vagyok.
Szupi, hogy ennyien vagyunk. Én amúgy szeretem, hogy nekem kicsi, igazán csak attól áll fel, ha
me
miatta.
alf
ga alf
lá alf
znak
én még a 14-el sem. De még nejem sem
(Ez egy válasz bi szex üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 30. csütörtök 07:22
sziasztok van itt olyan férfi aki elégedett a kis farkával 12cm alatt
sziasztok van itt olyan férfi aki elégedett a kis farkával 12cm alatt
Nálam kis pénisz -nagy szarv.
Ha mar mas nem.
(Ez egy válasz pcounter üzenetére (2026. 03. 24. kedd 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 24. kedd 22:29
Viszont van bőben termelésed. Amúgy én is a kis méretűekhez tartozom.
Viszont van bőben termelésed. Amúgy én is a kis méretűekhez tartozom.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 23. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 23. hétfő 15:07
Én eddig azt hittem hogy kicsi a cerkám, annak ellenére hogy nejem szerint is kicsi (legalábbis neki)- Az én 13/5cmemmel jobb ha hallgatok itt .....
Hát le bizony.
mi jól levagyunk maradva a méretünkkel

Görög_Lábimádó
Satin Bloom