Görbe.. naná.. egy pár fokot balra, szépen kanyarodik :) , de semmi gondot nem okoz, sőt... csaj mondta, hogy így jobban "kitölti" :P
Az enyém jobbra húz.. :-D De ez így jó, legalábbis gondolom. Panasz még nem volt rá. :-D
Az enyém is jobbra húz.
A farkam visznont balra görbül enyhén. :D:D:D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 23:41
A farkam visznont balra görbül enyhén. :D:D:D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (336449)

Az enyém jobbra húz.. :-D De ez így jó, legalábbis gondolom. Panasz még nem volt rá. :-D
Felhozva Charlotte kedvére (gyönöyrűségére
)

El is felejtettem lezárni.
Talán felrakom majd a végső stádiumot, ha igény lesz rá. (igény... én is fáradt vagyok már
)
Szóval szilveszterkor volt alkalmam kipróbálni.
Jól működött, nem fájt, és azóta sem fáj, a varratok kezdenek teljesen eltűnni, mint a bőrről, mint a bőr alól, óvszer- és vaginakompatibilis volt.
Megérte megműttetnem magam.
Talán felrakom majd a végső stádiumot, ha igény lesz rá. (igény... én is fáradt vagyok már

Szóval szilveszterkor volt alkalmam kipróbálni.
Jól működött, nem fájt, és azóta sem fáj, a varratok kezdenek teljesen eltűnni, mint a bőrről, mint a bőr alól, óvszer- és vaginakompatibilis volt.

Megérte megműttetnem magam.
Na, akkor lássuk a medvét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 23:16

Törölt felhasználó (24620)

Felhozva Charlotte kedvére (gyönöyrűségére
)

majd ha megborotválkoztunk, meg minden... egyelőre tanulnom kell
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 23:21

Törölt felhasználó (21812)

Na, akkor lássuk a medvét!

Mi az a "meg minden"?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 23:23

majd ha megborotválkoztunk, meg minden... egyelőre tanulnom kell

borotválkozunk, waxolunk, olajosítunk, fényesítünk, és photoshoppolunk, melynek eredményeként Ron Jeremy öngyilkos lesz kisebbségi komplexusban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 23:41

Törölt felhasználó (21812)

Mi az a "meg minden"?

Szóval mégsem Ron csinálja jobban?
Keríts egy zongorát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 23:43
Keríts egy zongorát!

borotválkozunk, waxolunk, olajosítunk, fényesítünk, és photoshoppolunk, melynek eredményeként Ron Jeremy öngyilkos lesz kisebbségi komplexusban...

Az enyém is némileg görbe. Enyhén balfelé hajlik. Állítólag a buláknak cool, ha kicsit félrehord, mivel úgy jobban dörzsölődik a vagina járatának belsejéhez.
Akos0907!
olvasd a Figyelemfelhívások topicot!
olvasd a Figyelemfelhívások topicot!

willy87!!! Nekem az lenne a kérdésem, hol csináltattad meg a műtétet? Vagy milyen nevezetü orvosnál? Sokat segítenél.....
egy pici kanyar az enyémbe is van, de nem veszélyes
egy kis kanyar nem veszélyes hasznos is lehet

Az enyém kicsit lefelé görbül, de eddig nem volt rá panasz.

Egyenes!

Enyém is kicsit lefelé
Balra gorbul.. :/
Szerintem kellene összehozni egy lefelégörbülő fórumot !
ahol képeket és hozzászólásokat lehetne olvasni !
régóta fent vagyok itt a goldengate -n és egyre több olyan srácot látok akiknek LEFELÉ GÖRBÜLŐ nemiszerve van és önbizalom hiányos , nem mer kezdeményezni stb...stb... (pedig hozzáteszem nem 8 cm farkakrol van szó ...és mégis szégyenli) mert Lefelé görbül vagy esetleg kis kinővések vannak a makk pereme körül ! ez a másik nagy dilemma amikor szegényeket beoltják azzal hogy húú bazdmeg te nemibeteg vagy stb..stb... (szegény szűz fiú kitől lenne nemibeteg ?
sőt így elrettentik a csajozástól egy életre !!!!
de a megfigyeléseim alapján egyre több ilyen LEFELÉGÖRBÜLŐ és kinövéses makkot lehet ITT látni !!!!
HA jó ötletnek találjátok akkor hozzunk össze egy ilyen fórumot ahol ilyen srácok találhatóak és megnyugtatni őket hogy ez nem betegség SŐT vállalja fel hogy ilyen !
Lányok történetét is meghallgatnánk hogy esetleg meg ijedt tőle amikor megfogta ; hogy ez miért ennyire görbe , vagy orálnál taszítja a makkor lévő kis tüskék... ÉS ELLENPÉLDÁBA !!!! olyan lányok akik csak ezzel a LEFELÉ görbülővel érik el az orgazmust vagy pont ez a makk fajta jön be nekik....
Ugyhogy fiuk lányok hozzunk létre egy ilyen fórumot !
üdv . egy lefelégörbülő , "tüskés" makku Büszke SRÁC
ahol képeket és hozzászólásokat lehetne olvasni !
régóta fent vagyok itt a goldengate -n és egyre több olyan srácot látok akiknek LEFELÉ GÖRBÜLŐ nemiszerve van és önbizalom hiányos , nem mer kezdeményezni stb...stb... (pedig hozzáteszem nem 8 cm farkakrol van szó ...és mégis szégyenli) mert Lefelé görbül vagy esetleg kis kinővések vannak a makk pereme körül ! ez a másik nagy dilemma amikor szegényeket beoltják azzal hogy húú bazdmeg te nemibeteg vagy stb..stb... (szegény szűz fiú kitől lenne nemibeteg ?

de a megfigyeléseim alapján egyre több ilyen LEFELÉGÖRBÜLŐ és kinövéses makkot lehet ITT látni !!!!
HA jó ötletnek találjátok akkor hozzunk össze egy ilyen fórumot ahol ilyen srácok találhatóak és megnyugtatni őket hogy ez nem betegség SŐT vállalja fel hogy ilyen !
Lányok történetét is meghallgatnánk hogy esetleg meg ijedt tőle amikor megfogta ; hogy ez miért ennyire görbe , vagy orálnál taszítja a makkor lévő kis tüskék... ÉS ELLENPÉLDÁBA !!!! olyan lányok akik csak ezzel a LEFELÉ görbülővel érik el az orgazmust vagy pont ez a makk fajta jön be nekik....
Ugyhogy fiuk lányok hozzunk létre egy ilyen fórumot !
üdv . egy lefelégörbülő , "tüskés" makku Büszke SRÁC