nem tudom mennyire volt görbe, de az enyémet nem lehetett behajtogatni, legfeljebb félig, és az is kicsúszott pár mozdulat után...
szóval ezért mondtam leslie-nek, hogy előbb próbálja ki, beszéljék meg, aztán feküdjön kés alá, ha nem megy...
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 13. szombat 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 13. szombat 10:36

Bocsika, hogy kozbeszolok, de remiszto hogy ilyen mutetre is hajlandoak vagytok. Nekem mar volt tapasztalatom gorbevel, kozepen hajlott es lefele nezett, de semmi gondot nem okozott, talan meg jobb helyetek is el tud erni, mint az egyenes. Az elso alkalomkor ugyan picit nehezen ment be, de nem erdekelt engem a formaja, nem is figyeltem. Es higyjetek el a funkciojat igy is csodasan betolti. Az csak rutin kerdese. Az meg hogy kivulrol hogy nez ki, csak esztetikai kerdes, es ne zavarjon senkit. Nem eri meg hogy ossze vissza vagdaljak. Es a csajoknak se pont ez a mervado szerintem, hogy most 90 fokot dobjon, hanem hogy jo munkat vegezzen. Szoval keruljetek el a mutetet ha nem szukseges, mert csak magatoknak csinaltok vele gondot es stresszt.
Mondjuk lehet hogy azert nem ment, mert ideges voltal meg minden, talan azert csuszott ki, mert nem voltal meg biztos magadban meg nem volt rutin. Es ha kicsuszik, azt is mgelehet bloffolni, hogy esetleg szandekosnak allitod be, nem pedig veletlen kicsuszasnak. Raadasul nem is bizti hogy ha egyszer nem megy maskor se fog. Minden punci is mas, lehet hogy egy masikhoz jobban passzolna. Ki tudja?
l
bővebben?
áh, az enyém most úgy néz ki, mint egy elsőosztályos ács-szakmunkástanuló első házifeladata... :(
Hát, ezen az idő sem segít...
tényleg olyan ripsz-ropsz...
Persze az is igaz, hogy ez valószínűleg, már bemenne... mint mondtam, "jobbára egyenes"
tényleg olyan ripsz-ropsz...
Persze az is igaz, hogy ez valószínűleg, már bemenne... mint mondtam, "jobbára egyenes"
Ja, nem beszélve a -4cm ről...
Ugyanakkor, ha végiggondolom, amit ismerősöm mondott...
miszerinte, most tele van sebekkel, fáj.. ilyenkor nem tudja elérni a maximumot... és csakugyan
Valamint, maximumhoz nem csak gyógyultság kell, hanem igazi helyzet ;)
Ugyanakkor, ha végiggondolom, amit ismerősöm mondott...
miszerinte, most tele van sebekkel, fáj.. ilyenkor nem tudja elérni a maximumot... és csakugyan
Valamint, maximumhoz nem csak gyógyultság kell, hanem igazi helyzet ;)
ELŐSZÖR TESSÉK KIPRÓBÁLNI, utána lehet gondolkodni... ;)
MEllesleg mondom, hogy ez a -4 nem végleges...
Komolyan mondom, hogy egy kép alapján el lehetne gondolkodni...
Őszintén: Hány fokos a görbület? MErt a szomszéd ágyon fekvő fazonnak 50° volt és simán ment...
MEllesleg mondom, hogy ez a -4 nem végleges...
Komolyan mondom, hogy egy kép alapján el lehetne gondolkodni...
Őszintén: Hány fokos a görbület? MErt a szomszéd ágyon fekvő fazonnak 50° volt és simán ment...
Ne hercegnot keressel szerintem, bocsesz hogy megint kozbevagok, hanem normalis, ertelmes aranyos csajt, aki bizti hogy a gorbesegbol nem fog gondot csinalni. Raadasul sotetben nem latni, ha mg mar bent van, nincs gond:-)SZoval ugyes legyel azon a kivalasztott hetvegen!:-DEs uzenem minden ketelkedo tarsadnak is hogy amig nincs vele kulonosebb gond, ne trancsiroztassa k szet, nagyon remes vallalkozas.
Ember, irigyellek...
és most húzz ismerkedni. ;)
Az enyém kissé görbe, de egyik bnőm sem fanyalgott miatta......
Azt elhiszem!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 15. hétfő 16:07

Az enyém kissé görbe, de egyik bnőm sem fanyalgott miatta......
Na és mi az?
És mi az?
Akkor az enyém megfelelne neked?
Nagyon lógós zacsi ténylag nem szép!

Küldtem mélt!
(Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 16. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)