Nosztorin napozok..
Sziasztok.
A gyulai corvin hotelben jártatok már?
Inkább kettesben elvonulós vagy lehet ott ismerkedni?
Köszönöm
A gyulai corvin hotelben jártatok már?
Inkább kettesben elvonulós vagy lehet ott ismerkedni?
Köszönöm
Sziasztok! Valaki tervezi szerdán v csütörtökön Gárdonyt ill Balatonberényt??
Sziasztok! Van valaki Playa de Vera-án a nudista faluban? Szívesen ismerkednénk a párommal.
Sziasztok! Bringás topicot nem találtam, de szerintem ez is megteszi. Budapestről bringás társakat keresek minden szépre jóra/nudi, szex szabadban), első sorban hölgyek jelentkezését várom, de párok is írjanak.
Sziasztok! valaki szerdán Gárdony?
Jó volt ma Gárdony jó hogy enny nő volt remélem kedden is sokan lesznek.
Vannak kint.
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2024. 09. 08. vasárnap 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
TŰPONTOS
(Ez egy válasz happyfreefriends üzenetére (2024. 09. 06. péntek 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 08:50

Pont úgy működik, mint egy sima strandon.
2 különbség van:
-A nudisták/ naturisták barátságosabbak általában
-Ha túltolod a dolgot, sokkal korábban jön el az a pillanat, hogy kiraknak a strandról, mint egy sima strandon. Szóval ha álló cerkát mutogatva, fogdozva nyomulsz vagy egyszerűen nem akarod megérteni ,hogy nem szeretnének veled beszélgetni, pillanatok alatt kibasznak és kitiltanak
Legyél laza, mert az ottani közeg nagy része is az. Én azt vettem észre, hogy sokkal kevesebb az arcoskodás és a magukat jobb fényben feltűntetés, a normál helyzetekhez képest. Őszintébbek az emberek meztelenül.
2 különbség van:
-A nudisták/ naturisták barátságosabbak általában
-Ha túltolod a dolgot, sokkal korábban jön el az a pillanat, hogy kiraknak a strandról, mint egy sima strandon. Szóval ha álló cerkát mutogatva, fogdozva nyomulsz vagy egyszerűen nem akarod megérteni ,hogy nem szeretnének veled beszélgetni, pillanatok alatt kibasznak és kitiltanak

Legyél laza, mert az ottani közeg nagy része is az. Én azt vettem észre, hogy sokkal kevesebb az arcoskodás és a magukat jobb fényben feltűntetés, a normál helyzetekhez képest. Őszintébbek az emberek meztelenül.
Sziasztok! Bringás topicot nem találtam, de szerintem ez is megteszi. Budapestről bringás társakat keresek minden szépre jóra(nudista, szex szabadban, etc..), első sorban hölgyek jelentkezését várom, de párok is írjanak.
Helyzet? Vannak? Akció ami nem fikció
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2024. 09. 08. vasárnap 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunakeszi most valaki?
Sziasztok
Délegyen vagyunk, szívesen ismerkednénk.párral.
Délegyen vagyunk, szívesen ismerkednénk.párral.

Sziasztok. Szívesen ismerkednék Dunakeszin párokkal.
Sziasztok párral ismerkednék Berénybe
Sziasztok.Dunakeszre megy ma ki valaki?
Ma Dél1en pár?
Milyen volt a tegnapi buli? Sokan voltatok?
(Ez egy válasz Duplicat Ludos üzenetére (2024. 09. 06. péntek 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
M9 párok vagy nagy méretű fiúk jönnek nudizni? Mi megyünk 12 körül?