Sziasztok a Nyéki nudin ismerkednék
Sziasztok! Ma a gàrdonyi nudin szívesen ismerkednék! Ki lesz még kint?
Sziasztok!
Gondoltam egy próbát megér, hátha itt van a becsületes megtaláló...
Tegnapi napon (09.06.) valaki nem talált egy akkus kompresszort a nyéki tó autópálya felöli oldalán esetleg? Pakolás közben valahogy kimaradt és mire visszaértem mar nem volt ott.
Gondoltam egy próbát megér, hátha itt van a becsületes megtaláló...
Tegnapi napon (09.06.) valaki nem talált egy akkus kompresszort a nyéki tó autópálya felöli oldalán esetleg? Pakolás közben valahogy kimaradt és mire visszaértem mar nem volt ott.
Sziasztok.Mi is kinézünk kicsit.Remélem jó lesz az idő ma.
(Ez egy válasz Zoltán1980 üzenetére (2024. 09. 07. szombat 04:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 07. szombat 04:51

Ma jön ki lány vagy pár Gárdonyi nudira szívesen ismerkednènk.
Fiúkkal is szívesen beszèlgetünk .
Ma jön ki lány vagy pár Gárdonyi nudira szívesen ismerkednènk.
sziasztok! ma estére hölgyet esetleg házaspárt keresek nyiregy-újfehértó környékéről?
Már újra mennek ott a szauna estek? Oda mentek?
(Ez egy válasz Izgi74 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Holnap tervezi pár,hogy kilátogat dunakeszi nudira?
Ki jön innen a holnapi ingyen batyusbulira hozzànk?
Sziasztok. Nyéken vagyok szívesen kalandoznék.
Bár ezt mi sohasem próbáltuk így, szóval akár működhet is. De mégis azt kell, hogy mondjam, szép lassan alakulnak ki igazán a dolgok. Köszönteni mindenkinek, ez egy aranyos kis közösség. Sportolj, a legjobb barátkozási lehetőség, hamar kiderül szimpi vagy-e valakinek. Légy segítőkész, mosolygós, nem túl feltűnő, de azért látható. Észre fogod venni, ki az, aki rajtad felejti a tekintetét!
És persze hajrá, szombatra gyönyörű időt ír! (Ez egy válasz dodgem üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 05. csütörtök 17:50
És persze hajrá, szombatra gyönyörű időt ír! (Ez egy válasz dodgem üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Kb így zajlik:
- Hello! Ide ülhetek, nem zavarok?
- Köszi, inkább ne ---> máshol megpróbálod az első pontot
- Szia, persze, gyere nyugodtan! ---> beszélgetésbe elegyedtek.
- Hello! Ide ülhetek, nem zavarok?
- Köszi, inkább ne ---> máshol megpróbálod az első pontot
- Szia, persze, gyere nyugodtan! ---> beszélgetésbe elegyedtek.
Sziasztok . Este valaki Ráckevén ?
nyéken mostanság valaki van a nudin?
Sziasztok, a szombati napot és éjszakát Berényben töltjük, ismerkednénk.
Ismét kisütött a nap, és meleg van lehet nudizni a vitorlásomon
Berény
szept 6-7-8
adatlapunknak megfelelően ismerkednénk!
szept 6-7-8
adatlapunknak megfelelően ismerkednénk!
Sziasztok! Ki tervez holnap D1-re jönni?
Pont úgy működik, mint egy sima strandon.
2 különbség van:
-A nudisták/ naturisták barátságosabbak általában
-Ha túltolod a dolgot, sokkal korábban jön el az a pillanat, hogy kiraknak a strandról, mint egy sima strandon. Szóval ha álló cerkát mutogatva, fogdozva nyomulsz vagy egyszerűen nem akarod megérteni ,hogy nem szeretnének veled beszélgetni, pillanatok alatt kibasznak és kitiltanak
Legyél laza, mert az ottani közeg nagy része is az. Én azt vettem észre, hogy sokkal kevesebb az arcoskodás és a magukat jobb fényben feltűntetés, a normál helyzetekhez képest. Őszintébbek az emberek meztelenül. (Ez egy válasz quadosgabi üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 05. csütörtök 16:08
2 különbség van:
-A nudisták/ naturisták barátságosabbak általában
-Ha túltolod a dolgot, sokkal korábban jön el az a pillanat, hogy kiraknak a strandról, mint egy sima strandon. Szóval ha álló cerkát mutogatva, fogdozva nyomulsz vagy egyszerűen nem akarod megérteni ,hogy nem szeretnének veled beszélgetni, pillanatok alatt kibasznak és kitiltanak

Legyél laza, mert az ottani közeg nagy része is az. Én azt vettem észre, hogy sokkal kevesebb az arcoskodás és a magukat jobb fényben feltűntetés, a normál helyzetekhez képest. Őszintébbek az emberek meztelenül. (Ez egy válasz quadosgabi üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Én igazából tanácsot,segítséget szeretnék kérni vagy tapasztalatot "meghallgatni",hogy miként működik egy Nudis helyen az ismerkedés!
Egy ideje szeretnék egy ilyen helyre eljutni de igazából nem tudom mi illik mi nem és senkinek sem szeretnék kellemetlenséget és igazából magamnak sem!
Szóval akinek van tapasztalata azt szívesen venném ha megosztaná velem!köszönöm!
Egy ideje szeretnék egy ilyen helyre eljutni de igazából nem tudom mi illik mi nem és senkinek sem szeretnék kellemetlenséget és igazából magamnak sem!
Szóval akinek van tapasztalata azt szívesen venném ha megosztaná velem!köszönöm!
Most valaki van Gárdonyban? Másfél óra kb és kintvagyok.
Sziasztok! Berényben pár vagy hölgy aki ismerkedne?