Hali! Ma Vác alatt ,párokhoz, hölgyhöz csatlakoznék.. üzenjetek
hol van a Dkeszi strand? a parkolotol
jobbra v balra? koszi
jobbra v balra? koszi
Délegyen szombat vagy vasárnap lesz valaki
Sziasztok! Szept 5-től 8.-ig berényben bérlek a nudin egy házat. szívesen ismerkednék hölgyel és párral.
Szombaton Berénybe megyünk........
Nyék ma délelőtt
mi lehet kinéznénk de nem tudjuk hol van keszin
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunakeszi kaland, most délelőtt?
Köszönöm !
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2024. 09. 04. szerda 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok hètvègère keresünk lányt vagy párt aki jönne nudizni!
D1, Gárdony, ?
D1, Gárdony, ?
Jön ma valaki D1-re?
Sziasztok. Holnap párral ismerkednénk Délegyen.
Holnap nem mentek ki megint?
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2024. 09. 04. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Dunakeszin lesz kint hölgy esetleg 17:00 után?
Dunakeszin lesz kint hölgy esetleg 17:00 után?
Sziasztok. Érdemes még nyékre kimenni? Szívesen kukkolnék, kalandoznék.
Holnap délelőtt nyéken ismerkednék
Jó meleg van Dél1-n

Lehet, hogy ők hagyták ott a SUP szkeget?
Ma reggel láttam, hogy a sarokban van. Azért jöttem fel, hogy megnézzem nem-e hiányolja valaki, illetve, hogy beírjam, hogy reggel még ott volt. (Ez egy válasz misklanyt üzenetére (2024. 09. 03. kedd 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 03. kedd 16:56
Ma reggel láttam, hogy a sarokban van. Azért jöttem fel, hogy megnézzem nem-e hiányolja valaki, illetve, hogy beírjam, hogy reggel még ott volt. (Ez egy válasz misklanyt üzenetére (2024. 09. 03. kedd 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Itt van az a szimpatikus pár akik ma délelőtt Nyéken a sarokba napoztak meg sup-oztak?
Van valaki esetleg Punto Krizen?
Sziasztok! Péntek délután 14 óra után esetleg lesznek innen hölgyek, vagy párok napozni Nyéken? Ha igen és szívesen vennétek, ha egy kulturált, diszkrét pasi csatlakozna hozzátok, hogy közösen élvezzük a nudizmus örömeit, akkor írjatok privátban! Szép napot mindenkinek!