Sziasztok
MA délután Balatonberényben hölggyel párral ismerkednék
Moto
MA délután Balatonberényben hölggyel párral ismerkednék

Moto
nyéki nudin mostanság valaki?
Sziasztok, van kedv nudizni kellemes beszélgetéssel hetero alapon. Hölgyek privátban…
Ü: Zéé
Ü: Zéé
Holnap megyek ki par orara
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 08. 27. kedd 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 27. kedd 19:00

Voltam a Dunakeszi nudin, senki nem volt ..a kis villámlás gondolom mindenkit el ijesztett
Ma jó volt a nudi Szekszárd M9 Dunahídnál, de a Bács megyei déli oldalon a félsziget jellegű homokpad felejtős a sok textiles miatt. Viszont az északi oldalon ahogy most lejjebb ment a víz nagyon jó a hely... Vasárnap 13 óra körül megint ott leszek, innen esetleg még valaki?
Én ott voltam
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 08. 27. kedd 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 27. kedd 19:00

Voltam a Dunakeszi nudin, senki nem volt ..a kis villámlás gondolom mindenkit el ijesztett
Valóban mi sem találtuk őket!És az írásra sem érkezett válasz!
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2024. 08. 27. kedd 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 27. kedd 12:06

Mert ott se voltak! Nem értem ez mire jó? Sajnos ilyennel tele az oldal. És aki valóban keres azt nem veszik ez miatt komolyan.
Sziasztok Berényben ismerkednék párral kedves ápolt intelligens 37 éves pasi vagyok
Sziasztok! Csütörtök délutántól van kedve valakinek egy Adriai hétvégéhez csak az utazás költségeit kell állni illetve ha megtudod, meg tudjátok oldani csak a lejutast mert vasárnap vissza lehet velem is jönni! !!!
Párok közül készül valakinek a héten a Nyéki nudira,ha igen szivesen csatlakozunk, inkább privibe irjatok!!
Berényben kozos hoki, esetleg oral erdekelne most a strandon/kempingben. Irj, ha teged is.
Sziasztok 16 óra után Berényben ismerkednék párral kint leszek a parkban a padnál
Mert ott se voltak! Nem értem ez mire jó? Sajnos ilyennel tele az oldal. És aki valóban keres azt nem veszik ez miatt komolyan.
(Ez egy válasz giziesgeza üzenetére (2024. 08. 27. kedd 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
nekünk sem tűnt fel a képen látható matrac
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 26. hétfő 22:28

Ma biztos nem voltatok Berénybe az biztos! Mért kell kiirni ha ott se vagytok?
Sziasztok!
Nem voltunk még naturista strandon, ez lenne az első alkalom. Az lenne a kérdésem, hogy a délegyházi strandon szept. 1.-jén lehet még fürödni/strandolni? Sokan szoktak ilyenkor lenni? Átlag életkor esetleg?
Bármilyen egyéb “jó tanácsot” elfogadunk privatban.
Előre is köszönjük!
Nem voltunk még naturista strandon, ez lenne az első alkalom. Az lenne a kérdésem, hogy a délegyházi strandon szept. 1.-jén lehet még fürödni/strandolni? Sokan szoktak ilyenkor lenni? Átlag életkor esetleg?

Bármilyen egyéb “jó tanácsot” elfogadunk privatban.
Előre is köszönjük!
Ma délelőtt találkoznék biszex pasival Balatonberényben.
kedd este 8 kor a nyéki nudin a sorompónál szopok,szopatok.
Sárváron a Spirit hotelben valaki? Egész héten itt leszek....
Ma biztos nem voltatok Berénybe az biztos! Mért kell kiirni ha ott se vagytok?
(Ez egy válasz Péter685 üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)