sziasztok !
párok nem lesz vaki ma kint a Hévízi kifolyónál?
párok nem lesz vaki ma kint a Hévízi kifolyónál?
Helo! Holnap nyéken ki csatlakozna?
Mi az, hogy profi nudista telep? Pont a hivatalos strandokra érdemes először menni! Ott kevésbé érnek negatív élmények! Nem kell túlgondolni, ezek olyanok mint a rendes strandok, csak mindenki ruha nélkül van.
(Ez egy válasz igényes___1 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 22:57

Érdeklődnék, ha valaki még nem nudizott, semmi tapasztalata nincs mi amenete, hogy elkezdje? Gondolom, nem egyből a profi nudista telepek..
Érdeklődnék, ha valaki még nem nudizott, semmi tapasztalata nincs mi amenete, hogy elkezdje? Gondolom, nem egyből a profi nudista telepek..
Sziasztok! Bunculuka strandról van valakinek infója? Itt vagyunk a környéken, megnéznénk.
Én itt vagyok
(Ez egy válasz trelock üzenetére (2024. 08. 24. szombat 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, irány holnap Délegyháza!Jó időt igérnek
Berényben valaki(k)?

Ilyenkor van még ott mozgás?
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Kicsit feljebb , voltunk.. elég sokan
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 15:50

Sziasztok!
Dunakeszi-Ujpest nudin helyzet?! Esetleg van kint valaki?!
Dunakeszi-Ujpest nudin helyzet?! Esetleg van kint valaki?!
Nem sokat vesztettél. Rengetegen voltak, intimitás semmi. Közben a magukat törzsvendégnek gondolók hangoskodnak a nádasban. Soha nem értettem, miért kell egy ilyen helyen (is) hőbörögni, játszani a jól értesültet.
(Ez egy válasz csaknorisz üzenetére (2024. 08. 24. szombat 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig nagy jól pinpongoztok, kár hogy pár ként nem vagyunk szimpik nektek...
(Ez egy válasz bi_part_keresek üzenetére (2024. 08. 24. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 17:23

40 év alatti pasit keresünk pingpongra, a kemping részen

Vasárnap társaságot keresek a Gárdonyi nudin,vagy útközben..ápolt, intelligens sportos 183.80.40.pasi vagyok.
Hát nem jött össze...
Ma volt egy kis vadnudi a Dunán.Jó volt!
Most indulok Gárdonyi nudista strandra.
40 év alatti pasit keresünk pingpongra, a kemping részen

Pontosítás: Szekszárd M9 Dunahíd, nyugati, BÁCS-megyei oldal
Holnap Szolnoki Nudi valaki?