Sziasztok!
Szerdától másfél hétig a Balatonon leszünk, ez idő alatt többször is tervezünk ellátogatni Berénybe. Fiatal párként keressük azt a 40 év alatti lányt / párt, akik szívesen csatlakoznának hozzánk
Szerdától másfél hétig a Balatonon leszünk, ez idő alatt többször is tervezünk ellátogatni Berénybe. Fiatal párként keressük azt a 40 év alatti lányt / párt, akik szívesen csatlakoznának hozzánk

Szia! Csendesedik a szél egyébként napos. Egész éjjel brutál szél fújt.
(Ez egy válasz Sportosfiú25 üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Milyen az idő Berényben?
Ok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 26. hétfő 06:54
Törölt felhasználó (4729963)

Szuper
ha gondoljatok akkor szombaton összefuthatunk

Szuper
ha gondoljatok akkor szombaton összefuthatunk
(Ez egy válasz Péter685 üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Szombat
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 26. hétfő 06:02
Törölt felhasználó (4729963)

Ohh de kar hogy nem találkoztunk.. ma sajnos nem tudok menni..
Mikor lesztek legközelebb ?akkor szivesen találkoznék veletek
Mikor lesztek legközelebb ?akkor szivesen találkoznék veletek
Ohh de kar hogy nem találkoztunk.. ma sajnos nem tudok menni..
Mikor lesztek legközelebb ?akkor szivesen találkoznék veletek (Ez egy válasz Péter685 üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 05:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 26. hétfő 05:21
Mikor lesztek legközelebb ?akkor szivesen találkoznék veletek (Ez egy válasz Péter685 üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 05:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Tegnap berénybe voltunk,ma is ott leszünk(kék matrac),szivessen fogadjuk párok,pasik közeledését
Tegnap berénybe voltunk,ma is ott leszünk(kék matrac),szivessen fogadjuk párok,pasik közeledését
Igen, készül valami
/ha lesz pontosabb infó, akkor cseréljünk, mert még mi sem tudunk semmi biztosat
de örömmel ott lennénk
/
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 25. vasárnap 16:52

Sok öltöző kabin nem kell az biztos
Szikin még nem voltunk, de állítólag 14.-én lesz záró buli, lehet lenézünk.

Szikin még nem voltunk, de állítólag 14.-én lesz záró buli, lehet lenézünk.
Sziasztok!
Tahiban merre van Nudi?
Esetleg Horanybol van itt valaki?
K. Z
Tahiban merre van Nudi?
Esetleg Horanybol van itt valaki?
K. Z
Köszönöm az infókat. Nem lettem sokkal okosabb, ki ezt ki azt javasolja.. de köszönöm! Hajlok a szolidabb kezdés felé..
Hát,a Szekszárd M9 Dunahídnál lévő homokpadon a nudi ma nem igazán jött össze, hétvége lévén ellepték a textilesek... Viszont ha innen van az a pár akikkel az északi oldalon beszéltem, itt is köszönöm az útbaigazítást... Jó lenne ezeket a helyszíneket, és időpontokat összeszervezni...
Miért ne? A "profi" telepeken van büfé, wc, zuhanyzó, és valószínűleg sok ember. Esélyes, hogy beszélgetsz valakivel, pl a büfénél. Ha kellemetlenül megnő a vérnyomás a kolbászban, akkor meg beülsz a vízbe lenyugodni.
(Ez egy válasz igényes___1 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 22:57

Érdeklődnék, ha valaki még nem nudizott, semmi tapasztalata nincs mi amenete, hogy elkezdje? Gondolom, nem egyből a profi nudista telepek..
Nem erre a kérdésre akaram válaszolni, módosítom egy nagy semmire.
(Ez egy válasz SRácz00 üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sok öltöző kabin nem kell az biztos
Szikin még nem voltunk, de állítólag 14.-én lesz záró buli, lehet lenézünk. (Ez egy válasz rozmar_es_beluga üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 25. vasárnap 16:26

Szikin még nem voltunk, de állítólag 14.-én lesz záró buli, lehet lenézünk. (Ez egy válasz rozmar_es_beluga üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi a Szikin kezdtük. Elmentünk, kicsit össze tojtuk magunkat. Félve megvettük a belépőt, majd az uram megkérdezte a pénztárost, hogy hol kel levetkőzni
ezen 20 percig jót nevettünk, mert széttárta a karját. Kerestünk a helyet, ledobtuk a ruhákat és minden olyan volt, mint egy sima strandon, csak sokkal barátságosabb, szabadabb, csendesebb.

Nyéki nudin pár????
Mi a Szikin kezdtük. Elmentünk, kicsit össze tojtuk magunkat. Félve megvettük a belépőt, majd az uram megkérdezte a pénztárost, hogy hol kel levetkőzni
ezen 20 percig jót nevettünk, mert széttárta a karját. Kerestünk a helyet, ledobtuk a ruhákat és minden olyan volt, mint egy sima strandon, csak sokkal barátságosabb, szabadabb, csendesebb.
(Ez egy válasz igényes___1 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 22:57

Érdeklődnék, ha valaki még nem nudizott, semmi tapasztalata nincs mi amenete, hogy elkezdje? Gondolom, nem egyből a profi nudista telepek..
Üdv M9 mellett merre van a Nudi?
Dunakeszi n vagyok .heteró pàrral férfiként akcióznék .nyalás,simogatàs
Berényben van hozzánk hasonló pár?