Sziasztok
Vasárnap délután ismerkednék Balatonberényben…
Moto
Vasárnap délután ismerkednék Balatonberényben…

Moto
Gárdonyba ma lesz valaki?
Sziasztok szerdán ismerkednék egy kedves párral Berény és környékéről, intelligens ápolt diszkrét pasi vagyok
Sziasztok!
Ma valaki Győr vagy környéke?
Ma valaki Győr vagy környéke?
Jó reggelt!
Valaki megy ki esetleg ma korán Dunakeszire vagy Sződligetre nudizni?
Valaki megy ki esetleg ma korán Dunakeszire vagy Sződligetre nudizni?
sziasztok!!! valaki csatlakozna velem nudizni vasárnap? balatonberénybe? irjatok köszönöm
Igen
(Ez egy válasz doriangrey85 üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap szeretne valaki csatlakozni hozzám nudizni
Terv:Abda vagy Duna..
Várom a jelentkezőket!
Holnap szeretne valaki csatlakozni hozzám nudizni
Terv:Abda vagy Duna..
Várom a jelentkezőket!
Holnap tervez valaki menni Délegyre?
Oh.. jaj.. inkább én dugnék vagy nyalnék valakit
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Szerintem inkább délután vannak többen a strandon a nudin most is csak négyen vagyunk. Egyébként szívesen csatlakoznék hozzátok akár csak kukkolóként is. Üdv Marci
(Ez egy válasz Szovázs üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 12. hétfő 17:08

Sziasztok! A tapasztalataitok érdekelnének arról, hogy vajon hétköznap délben, kora délután mennyire forgalmas vagy egyáltalán vannak-e fürdőzők a Vác-Sződliget közti nudis részen a Dunánál? Esetleg egymás előtti szexhez lenne-e kedve valakiknek mondjuk szerdán?
Sziasztok! A tapasztalataitok érdekelnének arról, hogy vajon hétköznap délben, kora délután mennyire forgalmas vagy egyáltalán vannak-e fürdőzők a Vác-Sződliget közti nudis részen a Dunánál? Esetleg egymás előtti szexhez lenne-e kedve valakiknek mondjuk szerdán?
seggbe dugnak
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 12. hétfő 14:00

Voltam ma Gárdonyban. Jó sok kis ösvény van a nádasokfelé. Láttam bemenni is valaki. Mi lehet bent?
Szívesen ismerkedem itt Berényben
Hello Berény! Megérkeztem
Gyorsan elröppent ez a pár nap Berényben... Kár hogy vége... :-(
Győr kovalter most?
Sziasztok, Délegyházán vagyunk most, egy éjszakát töltünk itt, ismerkednénk.....
Gárdonyban most valaki?
A pár férfi tagja vagyok egyedül
A pár férfi tagja vagyok egyedül
Rövid volt csak a jatek idő.
Ha hosszabb lett vna veletek hujuj (Ez egy válasz attila- üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha hosszabb lett vna veletek hujuj (Ez egy válasz attila- üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)