Tudtok olyan helyet mondani ahol naturista napozó működik a normál strand / fürdő- ben?
(oké van/ volt kehida, Hajdúszoboszló sziget, Gellért napozó, Karos szauna kert)
Több esetleg?
(oké van/ volt kehida, Hajdúszoboszló sziget, Gellért napozó, Karos szauna kert)
Több esetleg?
Holnap Berényben ismerkednénk normális párral!Esetleg ha valakik ismerkednének velünk,batran írjanak,nem harapunk!

Nincs ezzel semmi baj. Valami tinédzser rátalált az oldalra és heccből csinált egy ilyen profilt. S a haveroknak menőzik milyen üzeneteket kap.
Szerintem ennyi ez a történet...
Bárcsak igazad lenne! Ezek sajnos felnőtt emberek…
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 18:20
Törölt felhasználó (4635692)

Nincs ezzel semmi baj. Valami tinédzser rátalált az oldalra és heccből csinált egy ilyen profilt. S a haveroknak menőzik milyen üzeneteket kap.
Az ilyen vajon tudja, hogy 2 kattintással kiadja a google hogy hány másik oldalon található meg ugyanez a kép amit sikerült lopnia?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 15:31
Törölt felhasználó (4679503)
VIP

Azért ez is egy komolyan vehető profil

Van esetleg budapesti nudista nő/pár aki most hétvégén szívesen találkozna Gárdonyban . . . feltéve, hogy még van Gárdonyban nudista strand és nem dózerolták le teljesen.
Gárdonyban van valaki ? Mennék ha valaki írna.
Sziasztok
2022.08.13.-14 szombat-vasárnap 2 jóképű sportos fiatal pasi berényben lesz,szívesen ismerkednék hölgyekkel párokkal a hölgy örömére, ismertető jelünk a bal lábunk teljesen tetovált, ha érdekel írj vagy szólíts meg!
2022.08.13.-14 szombat-vasárnap 2 jóképű sportos fiatal pasi berényben lesz,szívesen ismerkednék hölgyekkel párokkal a hölgy örömére, ismertető jelünk a bal lábunk teljesen tetovált, ha érdekel írj vagy szólíts meg!
Sziasztok! Szoktunk járni, kérdezzetek!
(Ez egy válasz Parocska85 üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 14:38

Sziasztok! Hétvégén mennénk Délegyházára de még nem voltunk! Valaki tudna segíteni lenne egy pár kérdésünk!
Jó vólt tegnap este Nyék
Szombat-vasárnap sátrazás bérényben…. Csak jó legyen az idő

Sziasztok ma valaki jönne velem nudizni vagy tudna jó helyet esetleg fedett helyet
Szombat D1 ki lesz kint?
24.-én megyünk ismét. Addig sajnos nem tudunk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 14:22
Törölt felhasználó (995332)

Így van. Hátha legközelebb.
Lőjük be célként a dátumot. Mi is megpróbálunk akkor menni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 09. kedd 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 07:47
Törölt felhasználó (4463542)

24.-én megyünk ismét. Addig sajnos nem tudunk...
Az elöző két hozzászólás vajon két külön férfi aki egymásnak ír vagy ugyanaz az ember ír saját magának?

Te biztosan tudod, 3 napja regisztráltál, de mindig megmondod a tutit... Azért nem írtam Bükfürdőre sem semmit...
A tegnap csapnivaló időjárás volt, ma már alakul, felhőtlen az ég, csak szél ne lenne! Részemre az éves szélmennyiség már a tegnap le lett tudva, úgyhogy jó lenne ha valaki leállítaná a nagy ventilátort
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Bükfürdőre azért nem írtál semmit, mert te is tudod értelmetlen volt a hozzászólásod.
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 08. 09. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 10:37

Te biztosan tudod, 3 napja regisztráltál, de mindig megmondod a tutit... Azért nem írtam Bükfürdőre sem semmit...
Sziasztok Nyéken hölgy és párok ma ?