Érdeklődnénk tegnap a Berényi strandon beszélgettünk egy párral a dohányzónál (hölgy vörös hajú )csinos és szimpatikus Mi hárman voltunk 2ffi és egy hölgy ha itt vagytok akkor szívesen beszélgetnénk vagy ismerkednénk veletek.Ha kérhetjük akkor választ privátban szeretnénk. Üdv N&K
Érdeklődnénk tegnap a Berényi strandon beszélgettünk egy párral a dohányzónál (hölgy vörös hajú )csinos és szimpatikus Mi hárman voltunk 2ffi és egy hölgy ha itt vagytok akkor szívesen beszélgetnénk vagy ismerkednénk veletek.Ha kérhetjük akkor választ privátban szeretnénk. Üdv N&K
Melyek a preferenciák?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 17:06
Törölt felhasználó (4048162)

Sziasztok ! Horvát tengerparton tudnátok naturista strandot/kempinget ajánlani ?
Én egy óra múlva érek Gárdonyba. Ha esetleg...
Sziasztok segítséget kérnék ,hogy nyéken hol tudok autóval leparkolni a nudihoz még nem voltam Tiszaújváros felől mennék
Köszi.
Közben megtaláltam a neten.
Már nem mentem ki. (Ez egy válasz annababa üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Közben megtaláltam a neten.
Már nem mentem ki. (Ez egy válasz annababa üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Júl.3. és 11. között Balatonfüreden wellnesselünk.
Párokkal ismerkednénk.
Párokkal ismerkednénk.
Tiszanánáról valami elérhetőség? Párokhoz csatlakoznánk!
Most valaki Délegy.?
Most valaki Délegy.?
Este hétig van nyitva...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 16:49
Törölt felhasználó (1581062)

Sziasztok!
Berénybe érdemes még kimenni?!
Meddig lehet ott lenni napi jeggyel?
Sziasztok!
Berénybe pár, ahol a hölgy szereti ha kellemesen meg masszírozzák, akár passzív résztevőként is csatlakoznék...
Berénybe pár, ahol a hölgy szereti ha kellemesen meg masszírozzák, akár passzív résztevőként is csatlakoznék...
Berenybe esetleg biszex par akik szivesen ismerkednenek ?
Nem is neked szólt a kérdés...
(Ez egy válasz Nudista77 üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Én egy óra múlva érek Gárdonyba. Ha esetleg...
Sziasztok ! Horvát tengerparton tudnátok naturista strandot/kempinget ajánlani ?
Aki akarja tudja ,hol van!
Nem is kell mindenkinek odajárni! (Ez egy válasz Intelligenspasi83 üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 15:58
Nem is kell mindenkinek odajárni! (Ez egy válasz Intelligenspasi83 üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Abdán hol lehet nudizni?
Sosem hallottam még naturista helyről ott.
Sosem hallottam még naturista helyről ott.

Sziasztok!
Igen, elég sokan vagyunk, de még elfértek ;]
(Ez egy válasz Lucy99 üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Van itt olyan hölgy vagy pár aki Sopron vagy környékén , tud olyan helyet ,ahol nudi , ismerkedés és esetleg akciók is vannak ? Válaszokat privátba léci !
Köszi !
Van itt olyan hölgy vagy pár aki Sopron vagy környékén , tud olyan helyet ,ahol nudi , ismerkedés és esetleg akciók is vannak ? Válaszokat privátba léci !
Köszi !