Szia a víz jó csak fúj a szél és hullámzik
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2025. 06. 28. szombat 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 09:48

És esetleg valaki meg tudja mondani Berénybe milyen a víz ?Nem túl hideg ?
Sziasztok, ha volna kedved a Tiszató közepén egy motoros kishajón nudizni és nőnemű vagy keress bátran
Két hivatalos naturista helyről beszélsz, ahol vannak szabalyok. Az úgynevezett vad nudikon nincsenek, amit írtunk azokra jellemző inkább.
(Ez egy válasz Skorpió12 üzenetére (2025. 06. 28. szombat 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 13:02

Csodálkozom azon amit írtok, mi délegyre járunk, néha berényben is megfordulunk de sosem tapasztaltuk szóló fiúk, férfiak közeledését . Pedig azért nem hinném, hogy taszítanám a szóló férfi népet a borzalmas külsőmmel
Csodálkozom azon amit írtok, mi délegyre járunk, néha berényben is megfordulunk de sosem tapasztaltuk szóló fiúk, férfiak közeledését . Pedig azért nem hinném, hogy taszítanám a szóló férfi népet a borzalmas külsőmmel
(Ez egy válasz happyfreefriends üzenetére (2025. 06. 28. szombat 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 12:29

Mert valami aberrált gondolatmenet alapján azt gondolják általában, hogy ha egy nő ilyen helyen van, szexelni akar. Ha van párja, ha nincs. Az ilyen balfaszok veszik el a barátnőm kedvét is a nudizástól, de ugye ezt nem tudják megérteni a 6 db működő agysejtjükkel
Én tegnap voltam
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2025. 06. 28. szombat 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Még egy gondolat, ha igaz amit írsz a szóló fiúk cseveghetnek egymással is ,
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2025. 06. 28. szombat 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 12:31

Miert gondolja minden pár,hogy minden pasi csak dugni szeretne?Barátkozni nem lehet?A nudi nem a szexről szól!De ez az én véleményem csupán és ugye magamból indulok ki.
Gondoltam,hogy tapasztalat...sajnálatos,hogy így van a többség.
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2025. 06. 28. szombat 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 12:40

Pl , a tapasztalatokra alapozunk, aki szóló beszélgetést kezdemenyez, általában fogadjuk. De nagy részénél mikor kiderül hogy csak beszélgetni fogunk vége is ....
Pl , a tapasztalatokra alapozunk, aki szóló beszélgetést kezdemenyez, általában fogadjuk. De nagy részénél mikor kiderül hogy csak beszélgetni fogunk vége is ....
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2025. 06. 28. szombat 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 12:31

Miert gondolja minden pár,hogy minden pasi csak dugni szeretne?Barátkozni nem lehet?A nudi nem a szexről szól!De ez az én véleményem csupán és ugye magamból indulok ki.
Nem talált.... Hideg.... Hideg.... Hideg....
(Ez egy válasz TZS_Photo üzenetére (2025. 06. 28. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Abszolult egyetértek!
(Ez egy válasz happyfreefriends üzenetére (2025. 06. 28. szombat 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 12:29

Mert valami aberrált gondolatmenet alapján azt gondolják általában, hogy ha egy nő ilyen helyen van, szexelni akar. Ha van párja, ha nincs. Az ilyen balfaszok veszik el a barátnőm kedvét is a nudizástól, de ugye ezt nem tudják megérteni a 6 db működő agysejtjükkel
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2025. 06. 28. szombat 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 12:26

Kedves szóló fiúk férfiak, vajon miből gondoljátok azt ha egy pár kimegy nudizni bárhová is, az azonnal azt jelenti hogy rátok vagyik??? Tényleg nem tűnik fel hogy inkább elriasztja a párokat ezt ???
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2025. 06. 28. szombat 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 12:26

Kedves szóló fiúk férfiak, vajon miből gondoljátok azt ha egy pár kimegy nudizni bárhová is, az azonnal azt jelenti hogy rátok vagyik??? Tényleg nem tűnik fel hogy inkább elriasztja a párokat ezt ???
ma Gárdonyba vagyok.Jó széles idő van.Nincsenek is sokan.Párok gyertek
Senki sem baratlozna Berényben?Ejjnye...

Sziasztok. Ma délután Pár vagy Nő közös nudizás? Győr és környékén.
Délegyháza ma kellemes napnak ígérkezik!. Ápolt normális jóképű férfi ismerkedne párral,hölgyel nudizzunk együtt élvezzük a napsütést,és ha ehhez egy jó társaág társul,az csak hab a tortán! Ha tetszenek a fotóim,és az adatlapom,írjatok bátran. Örülnék! Narancssárga csíkos lepedőn leszek. Gitár tetkó a vállamon! Írjatok!
Ja ja.... pár ananászdíszes hátizsák között
(Ez egy válasz Swingertitok üzenetére (2025. 06. 28. szombat 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Fiatal srácot várunk kalandra Vác- Dunakeszi között! Privizz
Meg isnerkeztem.Szuper az idő,momdjuk a víz lehet nem annyira...így ránézésre....
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2025. 06. 28. szombat 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)