Holnapi nap mennék Gárdonyba vagy keszire, ha csatlakozna valaki írjon
Igen, de ha megvárod a sötétséget, az azért sok mindenben tud segíteni, és ad egy kis izgalmat is..... Vannak bokros, fás területek, ami mögé el lehet bújni.
(Ez egy válasz womankiss üzenetére (2025. 08. 12. kedd 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 17:53

A kempingben lehet zárt privát helyeken, a nyilvánosság kizárásával.
Mint pl. a mini vagy mobilházakban.
Mint pl. a mini vagy mobilházakban.
Sziasztok!
Ki lesz holnap a nyéki nudin?
Ki lesz holnap a nyéki nudin?
Sziasztok! Rabac-on van egy kisebb kavicsos, majd továbbhaladva sziklás-kisöblös szakasz ahol szoktak lenni. Kb 60km Opatija-tól. Érdemes ránézni.
(Ez egy válasz Lauban üzenetére (2025. 08. 13. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 13:26

Sziasztok! Ha nem akarunk sokat autozni Opatijabol, tudtok ajanlani nudista strandot, partszakaszt a kornyeken? Valalta, Kovirsada nem erdekel most
Koszi!

Szia!
Nálad miből áll az ismerkedés? Mert vasárnapra egyeztettünk egy találkát. 11 óra után írtam egy privit, hogy "ébredezek", amit nem sokkal később el is olvastál. Majd este 18 óra után írtál, hogy reggel be kellett menned dolgozni, (Amit bizonyára napközben nem vettél észre), és a mai napod borult. Sajnos az ilyen gesztusok miatt nem kapnak esélyt azok az emberek, akik nem csak ígérgetni mernek. Szerintem nem vagy szavahihető ember. Csak játszol más idejével. (Ez egy válasz Tuzolto1234 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 10:47
Nálad miből áll az ismerkedés? Mert vasárnapra egyeztettünk egy találkát. 11 óra után írtam egy privit, hogy "ébredezek", amit nem sokkal később el is olvastál. Majd este 18 óra után írtál, hogy reggel be kellett menned dolgozni, (Amit bizonyára napközben nem vettél észre), és a mai napod borult. Sajnos az ilyen gesztusok miatt nem kapnak esélyt azok az emberek, akik nem csak ígérgetni mernek. Szerintem nem vagy szavahihető ember. Csak játszol más idejével. (Ez egy válasz Tuzolto1234 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Kedves párral hölggyel ismerkednék Berényben este 8 óra körül. Érzéki masszázsra finom kényeztetésre kapható vagyok. Bejárattal szemben a parkban leszek az első padnál sárga póló lesz rajtam lenne valakinek kedve ismerkedni este 8 órakor megtalál ott. Kedves ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Én a legjobban annak örülnék, ha "Dél egyen" lenne kint (mert én oda megyek
)
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Van valaki innen Valaltán ezen a héten?
Van valaki Valaltán ezen a héten?
Sziasztok!Ábrahámhegy környékén valaki?
Napközben most nincs!
(Ez egy válasz monssy üzenetére (2025. 08. 13. szerda 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia.Dèl előtt vagy dél utána leszel kinn?
(Ez egy válasz Kicsilany174 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 11:49

A kapcsolatra jelölésekkel nem tudok mit kezdeni, ahogy az ismerkedésekkel sem. Ne levelezgetni akarok, nincs is erre időm. Ha ismerkedni akarsz, azt majd megteheted személyesen. Bocs, de elegem van abból, hogy elkezdődik egy ismerkedés azt eltűnik a másik, vagy az utolsó pillanatban benyögni, hogy mégsem tud jönni. Ezért aki ráér és akar valamit azzal majd személyesen.
Időpontokat nem tudok adni máskorra, mert aznap neked nem jó, péntekre keresek egyelőre, majd ha máskor is lesz szabadidőm azt úgyis kiírom. Köszönöm a megértést.
Időpontokat nem tudok adni máskorra, mert aznap neked nem jó, péntekre keresek egyelőre, majd ha máskor is lesz szabadidőm azt úgyis kiírom. Köszönöm a megértést.
Van szúnyog invázió? ( M-9 )
(Ez egy válasz legios0225 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez az igy kell! Jol csinalod
(Ez egy válasz Kicsilany174 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 11:49

A kapcsolatra jelölésekkel nem tudok mit kezdeni, ahogy az ismerkedésekkel sem. Ne levelezgetni akarok, nincs is erre időm. Ha ismerkedni akarsz, azt majd megteheted személyesen. Bocs, de elegem van abból, hogy elkezdődik egy ismerkedés azt eltűnik a másik, vagy az utolsó pillanatban benyögni, hogy mégsem tud jönni. Ezért aki ráér és akar valamit azzal majd személyesen.
Sziasztok! Ha nem akarunk sokat autozni Opatijabol, tudtok ajanlani nudista strandot, partszakaszt a kornyeken? Valalta, Kovirsada nem erdekel most
Koszi!

Sziasztok holnap megyek tudok majd infóva szolgálni!
(Ez egy válasz Doszi üzenetére (2025. 08. 13. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Az Abdai nudin vannak?Milyen a part?
Az Abdai nudin vannak?Milyen a part?
Dèlutàn kinèzek az Újpesti nudira!
Dunakeszire jon ma valaki?
Én is kint vagyok nyéken.
(Ez egy válasz bisexpár69 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonberény nudin ismerkednék ma