Sziasztok!
Kedves Hölgyek!
Ma délután ismét megyek Dunakeszire.
Szívesen csatlakoznék vagy szívesen lennék a kisérőd, ha egyedül érkezel.
Kedves Hölgyek!
Ma délután ismét megyek Dunakeszire.
Szívesen csatlakoznék vagy szívesen lennék a kisérőd, ha egyedül érkezel.
Ma egész nap a vizen nudizás , akit érdekel jöjjön
Ma egész nap nudizás a vizen
Sziasztok! Nyékre megy ki ma pár?
Gárdonyi nudira járnak innen csajok? Nem voltam még,de vasárnap ki szeretnék nézni. /Hetero pasi/
Sziasztok! Párommal párt keresünk péntekre, akiknek volna kedvük csatlakozni hozzánk Délegyre

Sziasztok ! Tegnap délután megnéztem magamnak a hévízi kifolyót . Elég rendesen eljöttem a pancsolóktól ,ha jól számolom , vagy három táblát magam mögött hagytam . Kellemes hely a nudizásra , amit ki is használtam , mégsem találkoztam senkivel ! Sajna amit videóztam , valamiért nem jelent meg , sebaj járok én még arra !!!
Holnap algyőre megy valaki ?
Sziasztok! Júli 23-27-ig Délegyen szívesen ismerkedünk hölggyel, párral.
Sziasztok! Holnap masszázs extrákkal? Medencézés, nudizás. Mosonmagyaróvár mellett van helyem.
Mi ezért járunk a kifolyohoz éjjel!Oda ahol nappal strandolnak!Van mikor kiirjuk hogy megyünk,vagy egy ismerős párral,éjjel 10-11 felé! Nadrág le,és írany bele a vízbe!!
(Ez egy válasz fuckanal33 üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 17. hétfő 14:40

Mekkora gàz màr ez a hévízi gàt.oda járnak nudizni is emberek vagy csak a sok Pöcs cimbàlló jàr le hátha befut egy nő is?tavaly voltunk párszor.de siralmas volt.amikor nem volt senki el lehetett lenni.aztàn mikor 8faszi àztatja magàt és közben azt lesik merre van a punci. Inkább haggyuk.ez volt tavaly.idén ugyan ez.
Sziasztok!
Most jöttem a Dunakeszi nudiról.
Esetleg nincs itt valalki, aki szintén ott volt a zivatar idején?
Most jöttem a Dunakeszi nudiról.
Esetleg nincs itt valalki, aki szintén ott volt a zivatar idején?
Révkomárom - Harcsára holnap jön ki valaki ?
23-án vasárnap valaki megy bp-ről valamelyik nudista strandra?
Szívesen csatlakoznék!
Szívesen csatlakoznék!
Berényben ismerkednénk perokkal.
Mekkora gàz màr ez a hévízi gàt.oda járnak nudizni is emberek vagy csak a sok Pöcs cimbàlló jàr le hátha befut egy nő is?tavaly voltunk párszor.de siralmas volt.amikor nem volt senki el lehetett lenni.aztàn mikor 8faszi àztatja magàt és közben azt lesik merre van a punci. Inkább haggyuk.ez volt tavaly.idén ugyan ez.
Én csak arra szerettem volna célozni, hogy ha egy ilyen oldalon közzéteszed, hogy szexelni mentek ki egy vadnudira, akkor nem kell csodálkozni ha esetleg többen leslkelődni fognak. Ha valaki bevállalja az ilyen helyen, akkor vállalja azt is, hogy sok kíváncsiskodó, kukkoló lesz. És ha zavar, akkor zárt ajtók és 4 fal között kell megoldani.
(Ez egy válasz Canario2 üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 17. hétfő 09:53

Miért nem hozol egy csajt és már mehet is minden! Jobb a bokorban hemperegni?Én azt nem értem ebben mi a jó?
Vir szigeten valaki vagy valakik akikkel lehetne nudizni( együtt lenni )szimpi alapon?
Privátban írjatok.
Privátban írjatok.
Holnap délután örömmel venném Hölgy társaságát Délegyen....
Sziasztok. Ki szeretném próbálni a nudizást. Ehhez keresném kedves hölgy társaságát, aki velem tartana. Ha voltal már többször is nudi strandon, akkor bevezethetnél ebbe a vilagba, ha nem voltál meg, esetleg bátortalan vagy, akkor próbáljuk ki együtt. Persze minden kötelezettség nélkül. Ha békés megyei, vagy környéki vagy, akkor mehetnénk együtt. Vinnélek, hoználak. Ha tavolabb élsz, akkor egy megbeszélt helyen talizhatnánk. Esetleg párok is jelentkezhetnek.