Valaki ma du Gárdonyba ?
Sziasztok !
Júl 21-22.én Porec környékén , párok társaságát keressük.
Normális 40es pasi is érdeklődhet. Privátban légyszíves.
Júl 21-22.én Porec környékén , párok társaságát keressük.
Normális 40es pasi is érdeklődhet. Privátban légyszíves.
holnap, júli 19-én valaki utazik Bp-ről Balaton felé?
Ma valaki Délegyen?
Sziasztok.Párt keresek ma nudizás,medencézés,szex.Telkemen s Tisza tónàl erre a célra kalakított helyen.Lehetünk többen is.Privàt üzentben keressetek.
Sziasztok! Masszázs extrákkal? Medencézés, nudizás. Mosonmagyaróvár mellett van helyem.
Nikor jötök, mi tegnap is ott voltunk a kemping felől a strandon az utolsó sor fa alatt kék sup, és 2 kifekvő székben
(Ez egy válasz Berzo üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
hogy lehet megtalálni Hévizen kifolyót?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 17. hétfő 21:06
Törölt felhasználó (875931)

Mi ezért járunk a kifolyohoz éjjel!Oda ahol nappal strandolnak!Van mikor kiirjuk hogy megyünk,vagy egy ismerős párral,éjjel 10-11 felé! Nadrág le,és írany bele a vízbe!!

Sziasztok.
Igen,mi délután tervezzük
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 18. kedd 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 18. kedd 05:42
Igen,mi délután tervezzük

Törölt felhasználó (4686168)

Sziasztok! Nyékre megy ki ma pár?
Sziasztok! Majd csak szombaton és vasárnap megyünk Nyékre. Már reggeltől tervezzük, hogy kint leszünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 18. kedd 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 18. kedd 05:42
Törölt felhasználó (4686168)

07.23 vasárnap Berényben párokkal ismerkednénk
Sziasztok!
Kedves Hölgyek!
Ma délután ismét megyek Dunakeszire.
Szívesen csatlakoznék vagy szívesen lennék a kisérőd, ha egyedül érkezel.
Kedves Hölgyek!
Ma délután ismét megyek Dunakeszire.
Szívesen csatlakoznék vagy szívesen lennék a kisérőd, ha egyedül érkezel.
Ma egész nap a vizen nudizás , akit érdekel jöjjön
Ma egész nap nudizás a vizen
Gárdonyi nudira járnak innen csajok? Nem voltam még,de vasárnap ki szeretnék nézni. /Hetero pasi/
Sziasztok! Párommal párt keresünk péntekre, akiknek volna kedvük csatlakozni hozzánk Délegyre

Sziasztok ! Tegnap délután megnéztem magamnak a hévízi kifolyót . Elég rendesen eljöttem a pancsolóktól ,ha jól számolom , vagy három táblát magam mögött hagytam . Kellemes hely a nudizásra , amit ki is használtam , mégsem találkoztam senkivel ! Sajna amit videóztam , valamiért nem jelent meg , sebaj járok én még arra !!!
Holnap algyőre megy valaki ?
Sziasztok! Júli 23-27-ig Délegyen szívesen ismerkedünk hölggyel, párral.