Előreláthatólag ma délután is szép idő lesz. Valaki jön a bajai nudira rajtam kívül.
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni tőletek. Nyéki nudista strandon van egy kopaszodó 40-esfiatal ember aki egy piros suppal evezget a vizen, és általában délelőtt van kint.öt keresnénk.
Pár Nyeken ma délután?
Nemsokára Nyek
Dèlegyhàzàn most valaki, pàr, hôlgy?
Ma délután nyek? Nemcsak nudizni szeretunk
Sziasztok szívesen megyek, Viber esetleg?
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2023. 09. 19. kedd 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 19. kedd 19:22

2023. szeptember 24-én vasárnap este Ráckevén a nudis wellnessben fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy itt keressenek meg.
Sziasztok Délegyházán délután -estefele..lesz még kint valaki??
2023. szeptember 24-én vasárnap este Ráckevén a nudis wellnessben fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy itt keressenek meg.
Sziasztok, holnap pár Nyeken? Nemcsak nudizni szeretunk
Valaki egyik reggel 8kor közös nudi/szauna az aquaworldben?
Velencei tónál valaki,vizibringás maszti?
Gárdonyi nudira mennék..Valaki holnap?
Sziasztok! Este 10utan lesz kint valaki a Nyéki nudinál? Egy kis holdfény fürdőzésre?
Sziasztok . Pécsen vagy környékén keresnék… 46 éves pasi vagyok
Nyék?
Sziasztok! Ma Délegyházán lesz pár, akikkel lehet ismerkedni?
Sziasztok!
1 órán belül indulok Budapestről Gárdonyba.
Lány, pár részére szívesen biztosítok fuvart.
Kitérő nem jelent gondot.)
1 órán belül indulok Budapestről Gárdonyba.
Lány, pár részére szívesen biztosítok fuvart.
Kitérő nem jelent gondot.)
Ma viszont jó idő lesz
(Ez egy válasz excalibur üzenetére (2023. 09. 16. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ma kora délutántól a délegyházi nudista strandon töltünk néhány órát. Szívesen ismerkednénk adatlapunkon leírtaknak megfelelő párral vagy 40 év körüli szóló pasival.