Sziasztok!Pár aki csatlakozna Szombaton.Nudizás,napozás,Hűsölés a medencében,zene,italok,szex.Telkemen a Tisza tónál Sarudon.
Sziasztok! Sajnos priv uzit nem tudok kuldeni vmiert.... de erdekel a buli, talalkoztunk mar korabban nudin, en emlekszem ratok
Szivesen csatlakoznek
èpp szabin vagyok, ilyen vagy hasonlo programot keresek hètvegère. Atlagos testalkatu, konnyen oldodo, beszelgetos srac vagyok.

Szivesen csatlakoznek

A nagy hasú vörösre gondolsz?
(Ez egy válasz kkkk3636 üzenetére (2023. 08. 03. csütörtök 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 03. csütörtök 08:35

Kár,hogy csatlakozni nem lehetett, viszont a hölgy élvezése csodalatos volt.
meddig vagytok Valalltan ? mi Kedden érkezünk. Parokkal mi is szivesen talalkozunk !
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2023. 08. 03. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 03. csütörtök 14:28

És ki van Valaltán? Vagy Rovinj körül? Ha lenne egy csinos pár, lány szívesen ismerkednénk
Berény - ma reggel beszélgettünk a vízben - mi lányok.
Dél0 : felhőmentes, napsütéses, szeles nyári meleg. Irány a víz.
.
.
Sziasztok!
Augusztus 13-tól Berény.
Szívesen ismerkednénk.
Augusztus 13-tól Berény.
Szívesen ismerkednénk.
És ki van Valaltán? Vagy Rovinj körül? Ha lenne egy csinos pár, lány szívesen ismerkednénk
Ahhh hová tűnt a nap?
Délegy tényleg kicsit szeles, meg felhős.
Hmmm nem tudom eldönteni hogy kimenjek e
Strandon max 50 fő. Fülledt meleg, borult idő, de eddig sütött a nap.
(Ez egy válasz csabasz üzenetére (2023. 08. 03. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Kint van valaki Délegyen? Milyen az idő?
Szombaton aug-5-én Berénybe készülünk. Egy éppen a camping-ben ott nyaraló házát-sátrát-lakókocsiját szeretnénk egy fél órára kölcsönkérni, igénybe venni egy kis erotika erejéig. 45 -ös nyitott pár vagyunk. Ha volna jelentkező privátban kérjük jelezze. Természetesen a kukkolás részünkről belefér, valamit-valamiért.
Berény vasárnap!!! Párként keresünk...
Keresünk egy hölgyet... szívesen látnánk vendégül... akár hosszútávra is ismerkednénk... közös programok, utazás, stb. ...hetero alapon....
...vagy hosszútávra ismerkednénk egy párral, esetleg egy sportos, enyhén biszex pasival!
Kis méretű, borotvált farok előny!!!
Ha nem írsz nem is lesz semmi...
...viszont fénykép nélkül nem érdemes!!!
Csak 45 évnél idősebbeket keresünk!!!
Keresünk egy hölgyet... szívesen látnánk vendégül... akár hosszútávra is ismerkednénk... közös programok, utazás, stb. ...hetero alapon....
...vagy hosszútávra ismerkednénk egy párral, esetleg egy sportos, enyhén biszex pasival!
Kis méretű, borotvált farok előny!!!
Ha nem írsz nem is lesz semmi...
...viszont fénykép nélkül nem érdemes!!!
Csak 45 évnél idősebbeket keresünk!!!
Délegy ma?
szia én is kint leszek irtam privit
(Ez egy válasz Csakazértis0404 üzenetére (2023. 08. 03. csütörtök 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyere ma velem Délegyre
(Ez egy válasz bi_pasi üzenetére (2023. 08. 03. csütörtök 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 03. csütörtök 07:44

Jó reggelt
Bp-en nyitottan ismerkednék aki beavat a nudizás világába, nemtől függetlenül
Laza kommunikatív bi sportos srác vagyok. Csak horvátban volt szerencsém kipróbálni. Köszönöm

Kár,hogy csatlakozni nem lehetett, viszont a hölgy élvezése csodalatos volt.
Köszönöm a tegnap Nyéken lévő párnak az élményt.