Augusztus 15-i hétvégén a rovinj melletti swinger beachen leszünk.
Van olyan pár, aki szintén tervezi akkor a leutazást és lenne kedve randizni ott?
Van olyan pár, aki szintén tervezi akkor a leutazást és lenne kedve randizni ott?
Sziasztok kedves ápolt megbízható intelligens pasiként ismerkednék párral ma este Berényben szeretek finom érzékien kényeztetni.
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk és mai napra berényi nudista strandra vagy hasonlóra keresünk embereket
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Nudizáshoz hölgyet, lányokat, párt keresek!
Ukrán lányokkal, hölgyekkel ismerkednék!
Ukrán lányokkal, hölgyekkel ismerkednék!
Sziasztok. Gárdonyban jártas személyt keresnék aki le tudja nekem írni , hogy működnek ott a dolgok.
Tamás.
Tamás.
Sziasztok. Most érkeztem dunakeszire. Szívesen kalandoznék párokkal........
Debrecen környékén szokott nudizni hölgy-pár?
Valószínűleg a lidlben lesznek, hisz ez a topic is arról szól...
(Ez egy válasz titkospartner üzenetére (2026. 07. 13. hétfő 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerdán napközben kilátogatok gárdonyba. Szívesen ismerkedek.
Sziasztok
A héten Balatonberényben ki lesz?
Á&Z
A héten Balatonberényben ki lesz?
Á&Z
Sziasztok dunakeszin merre?
(Ez egy válasz TothGabo52 üzenetére (2026. 07. 13. hétfő 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Berénybe ma kukkolnék, engem is lehet.
Berénybe ma kukkolnék, engem is lehet.
Estefelé kimentünk,de miért fáj ez neked? Miért kell mindig cinikusan hozzászolni a dolgokhoz ha te nem vehetsz részt valamiben? Sokáig csak uncsi voltál,de már idegesitő kezdesz lenni....
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 07. 12. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mi ma 11-töl Dunakeszin leszünk.
M és G
M és G
Szeged környékén ma ki merre nudizik?
Sziasztok ma délelőtt Gárdony környékén lesz dolgom érdemes 1-2 órára benézni a nudira lesznek hölgyek vagy párok, legutóbb csak öreg pasik voltak. Ha valaki megy jelezzen privátba. Szép napot.
Algyői vagy a Sziki nudin valaki(k)?
Sziasztok!Pontosan hol van Nyéken a nudi?
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk és afterre keresünk embereket.
Aki szivesen latna ujra annak uzenem hogy vissza jottunk. Nem tudom meddig maradunk,de a tarsasagnak orulunk

felpa

extrpa