És nem zavar ha kicsit élvezem a látványt?
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2025. 06. 07. szombat 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!!
Szia, mi egész nap ott leszünk
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (2025. 06. 07. szombat 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 07:42

Nyéki nudin lesz ma délután olyan hölgy vagy pár akit nem zavarna ha nagyon élvezném a látványt?
Sziasztok! Szombat vasárnap a Berènyi kempingben ismerkednènk párokkal!
Sziasztok.Zirctől nem messze,valahol nudizni az erdőben?Csatlakozz,v.kukkolj!
Sziasztok! Sopronban csatlakoznák lányhoz vagy párhoz nudizni valamerre! Írj privátban
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Nyéki nudin lesz ma délután olyan hölgy vagy pár akit nem zavarna ha nagyon élvezném a látványt?
Sziasztok!
Hétfőn nudéznék valamerre, hölgyhöz, párhoz, társasághoz csatlakoznék.
Én 190/95/43 adatokkal rendelkező igényes intelligens férfi vagyok.
Hétfőn nudéznék valamerre, hölgyhöz, párhoz, társasághoz csatlakoznék.
Én 190/95/43 adatokkal rendelkező igényes intelligens férfi vagyok.
Sziasztok!
Szokott valaki a sződligeti ivókútnál nudizni?
Derűs napot Nektek!
Szokott valaki a sződligeti ivókútnál nudizni?
Derűs napot Nektek!
Ki megy nudizni Pestről ? Szívesen csatlakoznek bi pasi vagyok
Sziasztok! Ma (szombat) délután megyek ki Harcsásra, társaságot keresek. Többit beszéljük meg privátban.
Szuper! Ott találkozunk! ☺️
(Ez egy válasz LightPar üzenetére (2025. 06. 06. péntek 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap párral nudiznék. Nem messze
Sziasztok. Dunán tudtok valami jó kis nudi helyet javasolni? Ha kérhetem privátba. Kellemes hétvégét kívánok.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2025. 05. 22. csütörtök 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiúkat keresünk nudista valaki megy írjon holnap délelőtt
Sziasztok. Hétvégi nudizáshoz keresek Nőt, Párt. Győr környékén
Sziasztok! Megérkeztünk Nyékre, délután kint voltunk a parton és nem is maradtunk egyedül. Holnap és vasárnap is ott leszünk, aki gondolja csatlakozhat hozzánk.
Hétvégén csinos Nő, pár, aki vitorlázna a Keleti medencében?

már a múlt hétvégén jó volt
(Ez egy válasz Deris üzenetére (2025. 06. 06. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)