Tatai, tatabányai hölgy gárdonyi strandolásra vasárnap?
Sziasztok! A Muhi tavi nudiról van valakinek információja?
Mi már itt vagyunk. Nagyon kevesen vannak, de a víz az idő kellemes.
(Ez egy válasz pityek123 üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szombaton lesz valaki a Szikin? Biszex alapon
Úgy tudom hogy fizetős és nem szabad rosszalkodni. De lehet hogy tévedek és azóta változott valami. Mindenesetre minket is érdekelne róla infó
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 16. csütörtök 16:51
Törölt felhasználó (4013842)

Rosszalkodás?! Ugyan-ugyan...hova gondolsz?
(Ez egy válasz misklanyt üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 16. csütörtök 19:12

Úgy tudom hogy fizetős és nem szabad rosszalkodni. De lehet hogy tévedek és azóta változott valami. Mindenesetre minket is érdekelne róla infó
Magyarhertelendről valakinek friss élménye?
Tavaly nyáron hétköznap sikerült a textilmentes szaunát meglátogatni, itt a cseten egy kedves pécsi pártól kaptunk pontos iránymutatást.
A helyet volt akkor időnk bejárni de rajtunk kívül volt még 3-5 idősebb pár, baráti társaság, így ismerkedésre nem került sor, a szabadtéri fürdőrészen elkerített fkk napozón csak mi ketten voltunk, a betonozott aljatt miatt lehetett pirulni.
Tavaly nyáron hétköznap sikerült a textilmentes szaunát meglátogatni, itt a cseten egy kedves pécsi pártól kaptunk pontos iránymutatást.
A helyet volt akkor időnk bejárni de rajtunk kívül volt még 3-5 idősebb pár, baráti társaság, így ismerkedésre nem került sor, a szabadtéri fürdőrészen elkerített fkk napozón csak mi ketten voltunk, a betonozott aljatt miatt lehetett pirulni.
Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok jövőhét végén berenyben van kedve hölgy, pár ismerkedni 2 hetero motoros pasival ismerkedni? Június,24,25,26. A campingben leszünk.
Hali.Holnap napközben a Nyéki távon leszek.Szivesen ismerkedem.Igènyes,izmos pasi vagyok,szép szerszámmal.Írjatok.
Miért, szoktak a Muhi beach fizetős nudista részén is akciózni? Én úgy tudtam hogy ott nem lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 16. csütörtök 20:09

Rosszalkodás?! Ugyan-ugyan...hova gondolsz?
Nem szoktak, nem tudunk róla
(Ez egy válasz misklanyt üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 16. csütörtök 21:36

Miért, szoktak a Muhi beach fizetős nudista részén is akciózni? Én úgy tudtam hogy ott nem lehet.
Holnap délutántól Zánkán leszek. Pasi/Pasik, akik dugnának? Szabadban, kocsiban?
Igen van.2 hete voltunk kint és kb másfél óra elteltével átmentünk nyékre!Rendezetlen a terület!Térdig érő gaz és még a napot is úgy kellett keresni 3000/ft +500 parkolásért!Igaz a face muhi csoportba szóvá is tettük.Azt igérték jelzik az illetékesnek!Azóta nem tudom változott e valami!
És igen igaz a hír!szigorúan szexmentes a Muhi.Akit rajta kapnak kitiltják! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 16. csütörtök 16:51
És igen igaz a hír!szigorúan szexmentes a Muhi.Akit rajta kapnak kitiltják! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap megyünk a Szikire. Lesz innen valaki? Csajok vagy párok...
Köszönjük szépen!
(Ez egy válasz nudistlife7573 üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 16. csütörtök 23:00

Igen van.2 hete voltunk kint és kb másfél óra elteltével átmentünk nyékre!Rendezetlen a terület!Térdig érő gaz és még a napot is úgy kellett keresni 3000/ft +500 parkolásért!Igaz a face muhi csoportba szóvá is tettük.Azt igérték jelzik az illetékesnek!Azóta nem tudom változott e valami!
És igen igaz a hír!szigorúan szexmentes a Muhi.Akit rajta kapnak kitiltják!
És igen igaz a hír!szigorúan szexmentes a Muhi.Akit rajta kapnak kitiltják!
nyéken merre tláljuk a nudit?
Sziasztok. Tiszaújváros irányából Nyékládháza felé a pálya után balra az első lehajtónál.
(Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (2022. 06. 17. péntek 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok holnap keszul valaki Nyékre...?
Sziasztok!Pár ma délután,este közös nudizás,termál nudis fürdőzés,szex.Magas sportos nagy méretű pasival.Heves megye Tisza tónál.Akár többen is,szex swingerezés megengedett...éjszaka is nyitva