Berényben holnap valaki(k)? Van ott lehetőség bármire is?
Elnézést kérek, a Nyéki nudin ma szerda este megzavartam párommal egy párt, mi is azért mentünk, nem akartunk zavarni, ha itt vagy, akkor bocsi.Mi melletetek voltunk végül.
Sziasztok! Holnap, azaz csütörtökön ki ismerkedne Gárdonyban délután 6 óra körül?
Holnap napközbe Délegyháza nudi, lesz ott valaki innen? Szívesen ismerkednék, hölgyel, párral odakint, én kb 10 töl ott vagyok. Laca
Holnap hölgy vagy pár a dunakeszi nudin lesz napközben ?
Igényes pasi vagyok, én megyek, ha gondolod tudlak is vinni Budapestről
Írj privatban
Szép estét
Igényes pasi vagyok, én megyek, ha gondolod tudlak is vinni Budapestről
Írj privatban
Szép estét
Hézköznap napozási lehetőség teljes wellness használattal,valamint 2025.08.17.én szauna felöntéseket tartok 15.00-19.00 ig! Duplicatos Ludos Nudista wellness szórakoztató swinger parkban!Aki a csoportunkban nincs,az jelezze viberre ahogy szokta!!.Őrbottyán .Aki szeretne jönni,privát jelentkezzen.Meli
Elnézést kérünk azoktól, akiknek nem tudtunk válaszolni.
(Ez egy válasz Kíváncsi pár45 üzenetére (tegnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk 19- 19.30 felé jelennek meg. Addig semmi.
(Ez egy válasz monssy üzenetére (tegnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia szajol?
(Ez egy válasz Tuzolto1234 üzenetére (tegnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:44

Sziasztok fél 8 tól Berénybe leszek a bejáratnál a parkban a padnál szívesen megmasszíroznék egy kedves hölgyet egy pár hölgy tagját ott megbeszélnénk mindent.
Köszönöm a választ.
Meddig vannak kint amúgy?
Ti kint még (Ez egy válasz monssy üzenetére (tegnap 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:09
Meddig vannak kint amúgy?
Ti kint még (Ez egy válasz monssy üzenetére (tegnap 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)

M9 duna-híd keleti oldal pont a híd alatt parkoló, jobbra - balra strand
google maps ird be zarándok szoborcsoport
google maps ird be zarándok szoborcsoport
Sziasztok fél 8 tól Berénybe leszek a bejáratnál a parkban a padnál szívesen megmasszíroznék egy kedves hölgyet egy pár hölgy tagját ott megbeszélnénk mindent.
M9 duna-híd keleti oldal pont a híd alatt parkoló, jobbra - balra strand
google maps ird be zarándok szoborcsoport (Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (tegnap 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:36
google maps ird be zarándok szoborcsoport (Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (tegnap 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Most mennék elősszőr M9 hez.
Esetleg pontos hely hogy hol van tudna valaki segíteni?
Köszönöm
János
Köszönöm
János
Sziasztok!
Köszönöm
János (Ez egy válasz monssy üzenetére (tegnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm
János (Ez egy válasz monssy üzenetére (tegnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez igen!! Köszönöm!! Csak gratulálni tudok!
(Ez egy válasz Tuzolto1234 üzenetére (tegnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:25

Szia, olvastam a hozzászólásod teljesen jogos igazad van kellett volna időbe szólnom nem is tagadom szégyellem is magam ez miatt.Vasárnapom felborult nem úgy terveztem, h dolgozom. Sajnálom, igazat adok neked.
Szia, olvastam a hozzászólásod teljesen jogos igazad van kellett volna időbe szólnom nem is tagadom szégyellem is magam ez miatt.Vasárnapom felborult nem úgy terveztem, h dolgozom. Sajnálom, igazat adok neked.
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (tegnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:09

Szia!
Nálad miből áll az ismerkedés? Mert vasárnapra egyeztettünk egy találkát. 11 óra után írtam egy privit, hogy "ébredezek", amit nem sokkal később el is olvastál. Majd este 18 óra után írtál, hogy reggel be kellett menned dolgozni, (Amit bizonyára napközben nem vettél észre), és a mai napod borult. Sajnos az ilyen gesztusok miatt nem kapnak esélyt azok az emberek, akik nem csak ígérgetni mernek. Szerintem nem vagy szavahihető ember. Csak játszol más idejével.
Nálad miből áll az ismerkedés? Mert vasárnapra egyeztettünk egy találkát. 11 óra után írtam egy privit, hogy "ébredezek", amit nem sokkal később el is olvastál. Majd este 18 óra után írtál, hogy reggel be kellett menned dolgozni, (Amit bizonyára napközben nem vettél észre), és a mai napod borult. Sajnos az ilyen gesztusok miatt nem kapnak esélyt azok az emberek, akik nem csak ígérgetni mernek. Szerintem nem vagy szavahihető ember. Csak játszol más idejével.
Balatonberenyben kölcsönadná valaki a feleséget vagy a párját?
Holnapi nap mennék Gárdonyba vagy keszire, ha csatlakozna valaki írjon
Igen, de ha megvárod a sötétséget, az azért sok mindenben tud segíteni, és ad egy kis izgalmat is..... Vannak bokros, fás területek, ami mögé el lehet bújni.
(Ez egy válasz womankiss üzenetére (2025. 08. 12. kedd 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 17:53

A kempingben lehet zárt privát helyeken, a nyilvánosság kizárásával.
Mint pl. a mini vagy mobilházakban.
Mint pl. a mini vagy mobilházakban.
Sziasztok!
Ki lesz holnap a nyéki nudin?
Ki lesz holnap a nyéki nudin?