Sziasztok,
Valaki ma 5 korul Gárdonyban?
Fiatal, sportos, bi srác vagyok
Valaki ma 5 korul Gárdonyban?
Fiatal, sportos, bi srác vagyok
Sziasztok
Ma déltől kint vagyunk Berényi nudin, jó fej PÁROKKAL szívesen ismerkedünk!
Ma déltől kint vagyunk Berényi nudin, jó fej PÁROKKAL szívesen ismerkedünk!
Ma többen vannak, mint tegnap. Enyhe légmozgás, napos idő.
(Ez egy válasz betti111 üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Nelliék

Ma 5 körül kinézek a Gárdonyi nudira.
Lesz kint valaki? Fiatal, helyes, sportos, bi srác vagyok
Privátban irjatok légyszi!
Lesz kint valaki? Fiatal, helyes, sportos, bi srác vagyok
Privátban irjatok légyszi!

Puszink ....
Sziasztok (Ez egy válasz betti111 üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok (Ez egy válasz betti111 üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a helyzet Berényben?
Szentes nudira ma jön valaki?
sziasztok ma megy másik pár dél1re szívesen megismerkednénk velük
Sziasztok!
Nem vagyok tapasztalt a témában, soha nem nudiztam, de érdekes lehet, szeretném kipróbálni. Tudtok nekem javasolni nudis helyet a III. kerülethez legközelebb? Légyszi, írjátok meg üzenetben, ha van ilyen és azt is mikor érdemes menni, mire érdemes figyelni.
Köszönöm,
Ádám
Nem vagyok tapasztalt a témában, soha nem nudiztam, de érdekes lehet, szeretném kipróbálni. Tudtok nekem javasolni nudis helyet a III. kerülethez legközelebb? Légyszi, írjátok meg üzenetben, ha van ilyen és azt is mikor érdemes menni, mire érdemes figyelni.
Köszönöm,
Ádám
Mi délután ott leszünk.
(Ez egy válasz borsodi18as üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma 11:30-tól nagy sátorral leszünk Berényben egy éjszakát! Szívesen barátkoznánk PÁROKKAL!

Sziasztok
25-töl Berénybe leszünk. Jó fej párokal ismerekednénk.
sziasztok holnap lesz pár innen Balatonberénybe a nudin aki szeretne ismerkedni? privibe lehet írni
Sziasztok
Ma délután Gárdonyba valaki/valakik?
Sziasztok ma lehet kimegyünk Délegyre. Szívesen ismerkednénk nemdohányzó párral.
Nyeki nudin lesz ma pár/ holgy ?
Holnap berényben nyitott 30-40-es pasikkal ismerkedék

Sziasztok
Holnap(vasárnap) balatonberényi nudin szívesen ismerkedünk párokkal! Írjatok bátran.
Holnap(vasárnap) balatonberényi nudin szívesen ismerkedünk párokkal! Írjatok bátran.