Melyik rèszen szokott lenni
(Ez egy válasz petike1234 üzenetére (2023. 09. 02. szombat 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Lesz parti nyéken?
Csatlakoznék nyéken párokhoz ma.
Másfél óra múlva Nyéken leszek. Még soha nem voltam ott. Ha valaki szintén ott lesz, szívesen összefutnék. Kötetlenülés kulturáltan.
ziasztok
szép Ido van..ma valaki valamerre..vagy holnap..első nudizmusom lenne de nagyon nyitottan... Budapest ..és mennek veled.
szép Ido van..ma valaki valamerre..vagy holnap..első nudizmusom lenne de nagyon nyitottan... Budapest ..és mennek veled.
Van kint valaki Nyéken, milyen a víz?
Dél1-en vagyunk, párok akik csatlakoznának négyesünkhöz?
Nyéken ma prtnert keres molett hölgy. Légy bátor és kedvezményezz
Sziasztok!
Izgalmas programot keresünk a hétvégére…
Utazni és fogadni tudunk.
Izgalmas programot keresünk a hétvégére…
Utazni és fogadni tudunk.
Sziasztok.Ma pár nudizás,napozás medencézés szex telkemen a Tisza tónál
Van szabad hely nálatok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 01. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 01. péntek 20:34
Törölt felhasználó (4679230)

Üdv. Mi idén nyáron kezdtünk el meztelenkedni otthon, és nagyon élvezzük. Kényelmes, mert kertes házban élünk.
Zalakaroson ma
Sziasztok! Hölgyet, párt keresek Miskolc és környékérő
Sziasztok! Pár készül ma nyékre?
Sziasztok! Ma délután megyek ki Nyékre pihenni - lazulni. Akinek van kedve egy jót beszélgetni - ismerkedni és szimpatikus vagyok számára az adatlapom alapján. , Írjon rám és teljen jól a napunk. Üdv: Peti!
Hétfő, kedd Délegy relax. Talán nem az utolsó.
Szombaton, esetleg még egy "bandázás" Nyéken?

Tényleg rohadt magas volt, de egy kikaszált folyamkilométer tábla mellett tudtunk napozni és kicsit odébb még a fák között fürdeni is. Rajtunk kívül még három srác szorongott velünk a kis helyen és egy úriember is odajött, de látva a telt házat, elment.
(Ez egy válasz relcod üzenetére (2023. 09. 01. péntek 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv. Mi idén nyáron kezdtünk el meztelenkedni otthon, és nagyon élvezzük. Kényelmes, mert kertes házban élünk.
Holnap megy valaki Nyékre?
Még nem voltam, de holnap dél körül kinéznék. Rámírna, aki tervezi, hogy kinn lesz?
Még nem voltam, de holnap dél körül kinéznék. Rámírna, aki tervezi, hogy kinn lesz?