Gárdonyi nudiról ma délután idős pár ősz hajú úriember fekete hajú hölgy ha itt vagytok irjatok.
Köszönöm
Köszönöm
Holnap valaki D1-en?
Sziasztok!Vasárnapra keresek átlagos alkatú,20-50 év közötti Hölgyet NUDIZÁSRA Komáromba,Harsásra...kedves,figyelmes,ügyes kezű,fürge nyelvű pasi vagyok...
Csinos nudit kedvelő hölgy ( esetleg csinos hölgytagú pár ) akit érdekelne esetleg csak masszázs ( okleveles masszőrivel ) is kizárólag kölcsönös személyes szimpátia alapon?
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Irtam
(Ez egy válasz riacska4 üzenetére (2023. 09. 08. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasarnap keszul valaki Nyekre, nemcsak nudizni szeretünk
Miért Gárdonyban mi van másképp?
(Ez egy válasz Hell active üzenetére (2023. 09. 08. péntek 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 11:46

Először is, lehet hogy nem volt egyértelmű a mondani valóm.
Semmi bajom a melegekkel Harcsáson, legalább kúlturáltan végzik a dolgokat elvonulva a többiektől, nem úgy mint pl Gárdonyban.
Nekem az a nem tetsző dolog hogy eltűntek a fiatalok,párok, akikből régebben sok volt, akár hétköznap akár hétvégén.
Semmi bajom a melegekkel Harcsáson, legalább kúlturáltan végzik a dolgokat elvonulva a többiektől, nem úgy mint pl Gárdonyban.
Nekem az a nem tetsző dolog hogy eltűntek a fiatalok,párok, akikből régebben sok volt, akár hétköznap akár hétvégén.
Miért is? Az arány: 70% FF 27% Pár 3% Nő, akkor? kérdezd megy egy strand ,vagy kemping jegykezelőjét!
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2023. 09. 08. péntek 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Van valaki Dél-1-en? Milyen a víz? Érdemes holnap kimenni még utoljára egyet csobbanni, úszni?
Mekkora butaság!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 08. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 11:37
Törölt felhasználó (3915692)

A csellengő palikból és a melegekből élnek a nudista strandok, ha ők nem lennének

Először is, lehet hogy nem volt egyértelmű a mondani valóm.
Lenne sok szexy lány...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 08. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 11:37

Törölt felhasználó (3915692)

A csellengő palikból és a melegekből élnek a nudista strandok, ha ők nem lennének

(Ez egy válasz Hell active üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 20:17

Ez a Harcsás mekkora egy rakás sz... hely lett, itt a homokosokon kívül senki nincs.
Nyèken ma pár?
Sziasztok! Gárdonyban van valaki?
Gárdonyba van valaki? Kis helyzet jelentés? Előre is köszi
Mindenhol ez van ! A sok homi miatt nincs egy pár , vagy egy hölgy sem már a Duna-parton sem . Csoportosan járnak , de a baromja a 6 éves gyereket is kiviszi a sok meleg nudista közé ! Szànalom
(Ez egy válasz Hell active üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 20:17

Ez a Harcsás mekkora egy rakás sz... hely lett, itt a homokosokon kívül senki nincs.
van kint valaki nyéken jelezze,
Sziasztok ma iràny nyèk..ki jön ki ma
Sziasztok ma is ki megyek nyékre egy sötét kék passat ha valaki