Szia
Engem is érdekelne kedves fekete hölgy... hol lattad őket?? Sokaig a parton napoztak majd eltuntek.. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 08. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 16:22
Engem is érdekelne kedves fekete hölgy... hol lattad őket?? Sokaig a parton napoztak majd eltuntek.. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 08. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4708662)

Gárdonyi nudiról ma délután idős pár ősz hajú úriember fekete hajú hölgy ha itt vagytok irjatok.
Köszönöm
Köszönöm
Délegyházán valóban jó arányban vannak az emberek, eddigi legjobb hely ahol jártam, csak nekem nagyon messze van, de érdemes inkább oda menni, jó hely.
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2023. 09. 08. péntek 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 17:16

Nem tudom te hová jársz ,de például Berényben ez közel sem így van,és míg Délegyre jártunk sem ez az arány volt ott sem.Nyéken igen,de ott meg nincs akinek legyen ebből bevétele.
Nem tudom te hová jársz ,de például Berényben ez közel sem így van,és míg Délegyre jártunk sem ez az arány volt ott sem.Nyéken igen,de ott meg nincs akinek legyen ebből bevétele.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 08. péntek 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 12:20
Törölt felhasználó (3915692)

Miért is? Az arány: 70% FF 27% Pár 3% Nő, akkor? kérdezd megy egy strand ,vagy kemping jegykezelőjét!
Gárdonyi nudiról ma délután idős pár ősz hajú úriember fekete hajú hölgy ha itt vagytok irjatok.
Köszönöm
Köszönöm
Holnap valaki D1-en?
Sziasztok!Vasárnapra keresek átlagos alkatú,20-50 év közötti Hölgyet NUDIZÁSRA Komáromba,Harsásra...kedves,figyelmes,ügyes kezű,fürge nyelvű pasi vagyok...
Csinos nudit kedvelő hölgy ( esetleg csinos hölgytagú pár ) akit érdekelne esetleg csak masszázs ( okleveles masszőrivel ) is kizárólag kölcsönös személyes szimpátia alapon?
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Irtam
(Ez egy válasz riacska4 üzenetére (2023. 09. 08. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasarnap keszul valaki Nyekre, nemcsak nudizni szeretünk
Miért Gárdonyban mi van másképp?
(Ez egy válasz Hell active üzenetére (2023. 09. 08. péntek 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 11:46

Először is, lehet hogy nem volt egyértelmű a mondani valóm.
Semmi bajom a melegekkel Harcsáson, legalább kúlturáltan végzik a dolgokat elvonulva a többiektől, nem úgy mint pl Gárdonyban.
Nekem az a nem tetsző dolog hogy eltűntek a fiatalok,párok, akikből régebben sok volt, akár hétköznap akár hétvégén.
Semmi bajom a melegekkel Harcsáson, legalább kúlturáltan végzik a dolgokat elvonulva a többiektől, nem úgy mint pl Gárdonyban.
Nekem az a nem tetsző dolog hogy eltűntek a fiatalok,párok, akikből régebben sok volt, akár hétköznap akár hétvégén.
Miért is? Az arány: 70% FF 27% Pár 3% Nő, akkor? kérdezd megy egy strand ,vagy kemping jegykezelőjét!
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2023. 09. 08. péntek 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Van valaki Dél-1-en? Milyen a víz? Érdemes holnap kimenni még utoljára egyet csobbanni, úszni?
Mekkora butaság!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 08. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 11:37

A csellengő palikból és a melegekből élnek a nudista strandok, ha ők nem lennének

Először is, lehet hogy nem volt egyértelmű a mondani valóm.
Lenne sok szexy lány...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 08. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 11:37

A csellengő palikból és a melegekből élnek a nudista strandok, ha ők nem lennének

(Ez egy válasz Hell active üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 20:17

Ez a Harcsás mekkora egy rakás sz... hely lett, itt a homokosokon kívül senki nincs.
Nyèken ma pár?
Sziasztok! Gárdonyban van valaki?
Gárdonyba van valaki? Kis helyzet jelentés? Előre is köszi
Mindenhol ez van ! A sok homi miatt nincs egy pár , vagy egy hölgy sem már a Duna-parton sem . Csoportosan járnak , de a baromja a 6 éves gyereket is kiviszi a sok meleg nudista közé ! Szànalom
(Ez egy válasz Hell active üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 20:17

Ez a Harcsás mekkora egy rakás sz... hely lett, itt a homokosokon kívül senki nincs.