És miért nem járnak párok lányok Gárdonyra?Pont ezért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 09. szombat 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 09. szombat 06:03
Törölt felhasználó (3915692)

Én is a portásoktól tudom, de azért látható is, nem hiszem ,hogy van olyan hely, ahol még nem voltam pár hetet. Persze vannak kivételek, mint pl sziki, ott vigyáznak az arányokra.De ha megnézed az ingyenes strandokat, mint pl Gárdony ott még rosszabb az arány.
Gárdony , 90% a pasi. Lehet ezért , nagyon megváltoztak az arányok a "régi" Gárdonyhoz képest .
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2023. 09. 09. szombat 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Valaki vagy valakik mennek ma Dunakeszire? Csatlakoznék
Dèlegyhàzàn szuper az idő!
Sziasztok, holnap Nyek?pár kozos nudila, nemcsak nudizni szeretunk
Sziasztok Miskolcrol megy ma valaki nyèkre aki elvine
Sziasztok. Berényben lesz valaki jövő hét közepén, ismerkednék.
Sziasztok párral ismerkednék vasárnap Somogy Zala Vas kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson, vagy akár a természet lágy ölén csak kukkolnék, hobbi masszírzok, Utazni tudok! Üdv Miki
Nos Berény .Szuper az idő,nincs tömeg egyenlőre.A víz a párom szerint jó ,szerintem 2cm,az az hideg.
Nyék jo kint vagyok
Hétfőn bezár vége a szezonnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 09. szombat 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 09. szombat 11:10
Törölt felhasználó (4717096)

Sziasztok. Berényben lesz valaki jövő hét közepén, ismerkednék.
Sziasztok! Hétfő-kedden megy még valaki Délegyre? Az idő még jó lesz elvileg, csak a szeptemberi időpont lehet sokakat eltántorít. Én ott leszek, lehet idén utoljára. Aki összefutna még, írjon rám nyugodtan.

Berény 18-án zár! Nem most Hétfőn
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 09. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 09. szombat 12:03
Törölt felhasználó (4708662)

Hétfőn bezár vége a szezonnak.
Vasarnap pár Nyeken? Szivesen ismerkedünk, nemcsak nudizni szeretunk
Délután kinézünk
(Ez egy válasz riacska4 üzenetére (2023. 09. 09. szombat 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 09. szombat 12:36

Vasarnap pár Nyeken? Szivesen ismerkedünk, nemcsak nudizni szeretunk
Sziasztok. Holnap 09.10 én Harcsásra tervezek menni nudizni Győrből , csatlakozik hozzám valaki?
Délegyházán vagyunk... most! Szívesen ismerkedünk!
Sziasztok nyéken ebben a szép időben vannak párok?
Gárdonyba van kint par vagy hölgy erdemes kimenni?