Én
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 11. hétfő 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 11. hétfő 18:48
Törölt felhasználó (4718952)

Holnap ki dugnà páromat Dél1 üzenetek privàtban.
Holnap is ott leszünk berényben, ismerkednénk 50 alatti párral
ALGYŐI NUDI, SZERDA 12-15 ÓRA KÖZÖTT:
Nyilvánosan fotóztatom magam a híd alatt és a nudin is. Keresek résztvevőket akik a telefonommal szexfotókat készítenének rólam elképzelésük szerint. Cserébe óvszerrel, hosszan, mélytorosan, keményen szopathatsz akár többesben, más előtt is. Én megalázást szerető fenekelhető, pofozható, exhibicionista srác vagyok. Írj vagy szólíts majd meg!
Nyilvánosan fotóztatom magam a híd alatt és a nudin is. Keresek résztvevőket akik a telefonommal szexfotókat készítenének rólam elképzelésük szerint. Cserébe óvszerrel, hosszan, mélytorosan, keményen szopathatsz akár többesben, más előtt is. Én megalázást szerető fenekelhető, pofozható, exhibicionista srác vagyok. Írj vagy szólíts majd meg!
Split környékén valaki?
Holnap ki dugnà páromat Dél1 üzenetek privàtban.
Pàromat dugnà most valaki Dél1
Van kint valaki a Gárdonyi nudin?
Jön valaki gárdonyi nudira? Hölgy vagy Pár aki nyitott lenne egy 29 éves tetovált pasira?
Mi itt vagyunk Délegyházán (50-es pár)... beszélgetnénk...
Ssziasztok! Valaki le tudja írni hol találom pontosan a gárdonyi nudit?
Valaki le tudja írni hogy jutok a gárdonyi nudista strandra?
sziasztok ma nyéken pár esetleg
Sziasztok
Kérdezni szeretném hogy voltatok kint penteki nap? Veletek talalkozhattam? (Ez egy válasz excalibur üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 06:13
Kérdezni szeretném hogy voltatok kint penteki nap? Veletek talalkozhattam? (Ez egy válasz excalibur üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Pénteken délután kilátogatunk Gardonyi nudira, parokat hőlgyeket keresünk, az sem kizart hogy besetalgatunk a nadasba.
Pénteken délután kilátogatunk Gardonyi nudira, parokat hőlgyeket keresünk, az sem kizart hogy besetalgatunk a nadasba.
Gárdonyi nudin hölgy vagy pár mai nap?
Sziasztok Dél1 valaki ma?????
sziasztok délegyen lány pár aki ismerkedne
?

Sziasztok Gárdonyi vagy Berényi Nudira érdemes ma menni? Lesz valahol hölgy vagy pár esetleg? 29 éves magára igényes tetovált pasi vagyok
Gardonyi nudira erdemes ki menni, jarnak oda meg, vagy volt vki mostanság kint?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Sziasztok! Ma és holnap Berényben leszünk. Szívesen ismerkednénk, barátkoznánk 25-45 közötti párral.
Sziasztok! keresek olyan párt akik szeretnének részt venni egy hajós kiránduláson egy kis nudi egy kis szex akár csak nézőként is részt vennék egy ilyen eseményben. részemről minden adott. Üdv.