Közös nudizásra keresnék párt ma Budapesten
Ha most csinálod elöször,nyugi nem fog felállni. Meg nem az a cél amúgysem.
(Ez egy válasz Joey7 üzenetére (2024. 04. 06. szombat 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 06. szombat 10:36

Sziasztok, mindig is kivancsi voltam, hogy ha nidizik valaki, az ugye a tobbi nudisnak termeszetes semmi gond, de mi tortenik ha felall? Azt a tobbiek minek veszik vagy az illetlenseg, mi olyankor a teendo, vagy csak jarkaljon tovabb igy az ember?
Sziasztok július 1 és 15 között lemenénk Berénybe esetleg lesz ott pàr akivel ismerkedhetnénk? Prívàtba írjatok.
Sziasztok, mindig is kivancsi voltam, hogy ha nidizik valaki, az ugye a tobbi nudisnak termeszetes semmi gond, de mi tortenik ha felall? Azt a tobbiek minek veszik vagy az illetlenseg, mi olyankor a teendo, vagy csak jarkaljon tovabb igy az ember?
Irtunk!
(Ez egy válasz riacska4 üzenetére (2024. 04. 06. szombat 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, holnap pár Nyeken?
Kedden gàrdonyi nudizàst tervez valaki?
Sziasztok! Holnap azaz szombaton megy valaki a Harcsásra?
Sziasztok! Középkorú Férfi vagyok. Olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik tervezik ,hogy rendszeresen látogatják Délegyházát.
Mivel Hozzám közel van így ezt részesítenèm előnyben ,de szívesebben mennék társasággal
Még a szezon előtt szeretnék ilyen irányú érdeklődésű Hölggyel vagy Párral ismerkedni !
Köszönöm szépen!
Mivel Hozzám közel van így ezt részesítenèm előnyben ,de szívesebben mennék társasággal
Még a szezon előtt szeretnék ilyen irányú érdeklődésű Hölggyel vagy Párral ismerkedni !
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Holnap Hévízen a nudin lesz valaki?!
Holnap Hévízen a nudin lesz valaki?!
Mi gondoltunk rá, de még sosem voltunk ott, így nem ismerjük a helyet és a bejelentkezés módját. Te voltál már ott?
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2024. 04. 04. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!

Vikinek van kedve a hétvégén Tiszanánára menni?
Ez engem is èrdekelne.
(Ez egy válasz Denesdenes üzenetére (2024. 04. 03. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Pénteken Gárdonyba valaki?
Sziasztok
Gárdonyba érdemes már menni ?
Gárdonyba érdemes már menni ?
50-es szentendrei párként ismerkednénk... D1, Berény, stb...
Április 13.-n Szentesen a fürdőben textil mentes nap.Részvétel csak előzetes regisztrációval.
sziasztok én még nem voltam a hévizi kifolyo nudi részén!! fenti részen voltam!! van valaki eljönne velem nudi részre?
Sziasztok. Pécs körűl keresnék egy jó kis nidis helyet , illetve partnereket akik elkísérnének. 46 éves pécsi pasi vagyok