Sziasztok.Lenne itt olyan hölgy,vagy pár aki szívesen venné egy normális ápolt diszkrét pasi társaságát? Nem feltétlen szex!!! Mivel egyedül mennèk, szeretnék egy napot úgy eltölteni egyedülálló hölgy,vagy pár társaságában,ahol lehet kicsit ismerkedni,beszélgetni.Mègegyszer jelzem,nem szexkapcsolat a célom !!!!Normális,kulturált ember vagyok,tisztában vagyok azzal,hogy a nudista életvitel nem mindig a szexről szól.Csupán nem szeretnék egyedül lenni.Egyedulallo FERFIAK KIZART!!!
(Kutyás strand)Lakotelep Spar mögött kell lemenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 29. szerda 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 29. szerda 09:33
Törölt felhasználó (4689309)

Melyik a régi?
Természetesen, írni fogok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 29. szerda 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 29. szerda 15:21
Törölt felhasználó (4724920)

Ha sikerül infót szerezz ,megoszthatnád velünk is .Köszi
Tiszatavon tud valaki pontos infót az állitólagos nudi szigetről??
Sziasztok!
Akit keresték,akik hirdettek!Sauna Fifty Vaszaron van a hely! Neten megtaláljátok! (Ez egy válasz Twoplusone üzenetére (2024. 05. 29. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 29. szerda 15:04
Akit keresték,akik hirdettek!Sauna Fifty Vaszaron van a hely! Neten megtaláljátok! (Ez egy válasz Twoplusone üzenetére (2024. 05. 29. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Szuper volt az idő Nyéken délelőtt.
Víz sajnos eléggé fent van, de azért találtunk helyet.
Ha sikerül infót szerezz ,megoszthatnád velünk is .Köszi
(Ez egy válasz bióradiátor üzenetére (2024. 05. 29. szerda 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 29. szerda 12:57

Sziasztok! Nálunk teljesen zárt az udvar, de jó lenne mással-máshol is. Vas megyében nem tud vki nudizásra alkalmas helyet? Akár magán baráti is lehet! Bükön tudom, hogy lehet a szauma világban, de Sárváron is van a naturista szauna résznek meztelen napozásra alkalmas területe?
Régebben itt olvastam Celldömölk mellett hirdetett vki (talán Vasinaturisták?), de már nem látom őket!
Régebben itt olvastam Celldömölk mellett hirdetett vki (talán Vasinaturisták?), de már nem látom őket!
Szuper volt az idő Nyéken délelőtt.
Pontosan hol van Hévízen?
(Ez egy válasz Eznemsemmi üzenetére (2024. 05. 29. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap a Dunakeszi nudira, Péntken pedig Balatonyberénybe tervezek kilátogatni. Hölgy, pár társaságát szívesen venném.
Holnap a Dunakeszi nudira, Péntken pedig Balatonyberénybe tervezek kilátogatni. Hölgy, pár társaságát szívesen venném.
Hévízi Nudi valaki?
Sziasztok! Nálunk teljesen zárt az udvar, de jó lenne mással-máshol is. Vas megyében nem tud vki nudizásra alkalmas helyet? Akár magán baráti is lehet! Bükön tudom, hogy lehet a szauma világban, de Sárváron is van a naturista szauna résznek meztelen napozásra alkalmas területe?
Szoktak lenni?
(Ez egy válasz Hell active üzenetére (2024. 05. 26. vasárnap 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Valaki megírná, hogyan lehet eljutni a nyéki nudira?? Köszi!
Sziasztok! Június első napját a berényi naturista strandon töltjük. Nagyon szívesen ismerkedünk.
Melyik a régi?
(Ez egy válasz Kukkanc üzenetére (2024. 05. 28. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Igényes, 30 éves srác vagyok. Ma este szívesen találkozónèk párokal.
Balatonberény környékén.
Igényes, 30 éves srác vagyok. Ma este szívesen találkozónèk párokal.
Balatonberény környékén.
Sziasztok szombaton valaki berényben?Párral ismerkednénk.
Sziasztok Nyékre készül hölgy vagy pár?
Dunakeszi régi strand végétől kezdődik (Megyeri-híd felé)
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 28. kedd 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 28. kedd 13:43
Törölt felhasználó (4650775)

hol van pontosan meg irnád
Sziasztok vannak Gársonyba?