Jó ötlet, de ez a hétvége sajnos nem jó :( jöbő hét közben nem leszel kint valamikor?
(Ez egy válasz sas1234 üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 23:53

Sziasztok,, tudom naturista helyen nem illik ismerkedni, de barátnőmmel lent leszünk Délegyházán, faházba, ő nem akar ismerkedni szexes téren, én viszont igen, zuhanyzóba pasi nő jőhet, senki ne legyen megbántva, diszkréten.
Diszkréció adott s elvárt. Juni 7-8 este alszunk ott faházba. Ismerkedhetünk, a csaj előtt finoman, de zuhanyzóba vagy nyugodt helyen, be is lehet kapni egymásét, vagy mellét.
Én bi diszkrét pasival, vagy házaspárral szívesen ismerkednék.
Üdv:Attila
Diszkréció adott s elvárt. Juni 7-8 este alszunk ott faházba. Ismerkedhetünk, a csaj előtt finoman, de zuhanyzóba vagy nyugodt helyen, be is lehet kapni egymásét, vagy mellét.
Borsodban valahol privát nuduzás????? Ha van helyed, helyetek szívesen megyek. Csupaszkodás, filmezés, és ami jól esik. Akár többen
Sziasztok! 17-től Balatonberenyben leszünk párral pasival lánnyal szívesen ismerkedünk baráti kapcsolat céljából de több is lehet ha van kölcsönös szimpátia

Ha az időjárás engedi, mi is tervezzük a Szikit.
(Ez egy válasz adriatti üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 20:46

Sziasztok! Hétvégére tetvezünk gy szombati Sziki látogatást! Párok lányok? Valaki csatlakozna hozzánk?
Sziasztok,, tudom naturista helyen nem illik ismerkedni, de barátnőmmel lent leszünk Délegyházán, faházba, ő nem akar ismerkedni szexes téren, én viszont igen, zuhanyzóba pasi nő jőhet, senki ne legyen megbántva, diszkréten.
Sziasztok! Hétvégére tetvezünk gy szombati Sziki látogatást! Párok lányok? Valaki csatlakozna hozzánk?
Sziasztok! Csütörtök délután az algyői nudin találkoztunk. Szakállas, enyhén mackós srác voltál, napszemüvegben. Itt vagy esetleg? (Én is szakállas, pár szót beszéltünk…)
Sziasztok!
Ismerkednék nudis partnerrel !
Ismerkednék nudis partnerrel !
Irigykedem!
Már egy jó ideje nem voltunk. : (
Jó pihenést nektek! (Ez egy válasz wellness82 üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Már egy jó ideje nem voltunk. : (
Jó pihenést nektek! (Ez egy válasz wellness82 üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Valaki a Tagi bányatónál nudizni?
Valaki a Tagi bányatónál nudizni?
Nyéken valaki?
Sziasztok. Nyéken most valaki?
Sziasztok! Mai nap 14 óra körül lenne-e valakinek kedve csatlakozni hozzánk Szegedre sziksós-i strandra nudizni?
Nem sokára én is ott vagyok
(Ez egy válasz wellness82 üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi is csak a Hévízi nudira menetelünk,de minden hétvégén...
(Ez egy válasz Swingertitok üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 09:56

Mi békés Tisza partiak vagyunk, nem járunk menetelni......
Igen ez minket is erosen foglalkoztat
(Ez egy válasz Swingerúr üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Berény szuper, idő jó... csend és béke....
Sziasztok! Milyen az idő most Délegyen?
Győrben valaki nudi ?
Akkor már 4-en biztosan békésen ott leszünk.
(Ez egy válasz Eznemsemmi üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)