Holnap délután kimegyunk Gardonyi nudira esetleg parok lesznek kint?
hölgyel vagy párral szívesen mennék gárdonyba holnap

Nekem is tervben van délután, de lehet csak vasárnap lesz belőle.
(Ez egy válasz swingerpar40 üzenetére (2024. 06. 14. péntek 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap Dél1

Sziasztok! Látóképi nudirol tud valaki valamit?
Sziasztok! Jövő héten hétfő-kedd-szerdán Délegyházán leszek? Valaki csatlakozna?
Itt itt
(Ez egy válasz Zeppelin üzenetére (2024. 06. 14. péntek 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)

A felhők felett gyaníthatóan! :( Ott vagytok?
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2024. 06. 14. péntek 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délután/edze Gárodnyban lesz valaki?
Sziasztok ! Adadlapom alapján Hölgy vagy Pár társaságát keresem! Nem kifejezetten szexpartnert keresnék,de semmi jónak nem vagyok az el rontója! Nem szeretnék egyedül járni Délegyházára ezért szeretnék olyan Hölgyet vagy Párt megismerni akik szívesen látogatnák Velem Délegyházát!
Hol a nap berényben??? :(
Sziasztok itt vagyunk dél1 en ha van kedved ismerkedni 2 hetero pasi írj. Szállás van.
Sziasztok. Vasárnap kalandozás hertelenden? Szauna meztelenül?
Sziasztok! Kedves, ápolt, független pasi vagyok. Lányok, párok társaságát keresem, hétvégi nudizáshoz nyéken. Ha készültök menni és nem zavarna a társaságom, írj rám és megbeszéljük a részleteket

Nyék délután?
Tiszteletem! A jelenlegit, a helyit… de valahogy nem akar nyár lenni. Hűvös, felhős és habár a Nap próbál kikandikálni a felhők mögül, nem nagyon sikerül neki. De már az is előny, hogy végre nem esik az eső. Viszont ha valaki úgy érzi hogy nála túlságosan tombol a nyár és a jóidő, ide is küldhet belőle!
(Ez egy válasz KedvesSzerető üzenetére (2024. 06. 14. péntek 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Uram te milyen időjárást nézel?
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2024. 06. 14. péntek 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 14. péntek 09:46

Sziasztok! Lesz-e egyáltalán nudizása való időjárás e hétvégén? Nem úgy néz ki, habár bármikor készen lennék indulni a strandra…
Ma este 6 körül érek oda. Lehet, hogy vasárnap délután is ki tudok menni.
(Ez egy válasz petike4321 üzenetére (2024. 06. 14. péntek 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Lesz e hétvégén hölgy Berényben aki ismerkedne ?
Sziasztok! Lesz-e egyáltalán nudizása való időjárás e hétvégén? Nem úgy néz ki, habár bármikor készen lennék indulni a strandra…