Szombati nap a Nyéki nudin szívesen lennék pàrok társasága.
Gárdony,Tavirózsa utca végében elindulsz gyalog balra az öböl vonalán a betonon végig
(Ez egy válasz vpmegye üzenetére (2024. 06. 25. kedd 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 13:10

Sziasztok!
A Gárdonyi nudista részt, honnan érdemes megközelíteni? Először mennék. Köszönöm
A Gárdonyi nudista részt, honnan érdemes megközelíteni? Először mennék. Köszönöm

Szép napot nudisok!
Van valakinek infója hogy aPilismaróti öbölben hol szoktak lenni nudisták?
Esetleg ha van innen kint valaki annak örülnék.
Főleg ha hölgy vagy pár esetleg.
Én 40 éves sportos pasi vagyok
Szépnapot
Szépnapot
Sziasztok. Utitársakat keresnék nudista strand latogáshoz. Főleg lányok, párok személyében. Gyuláról indulok kocsival.
Szép napot nudisok!
Szépnapot
Szépnapot
Sziasztok! M9-nél milyen a helyzet? Honnan lehet megközelíteni? Ott még nem voltam

Sziasztok! Érdeklődnénk, Nyéken milyen a vízállás, lehet e már találni olyan helyet ahol lehet nyugodtan napozni?
Gardonyi nudin járt vki mostansag erdemes kimenni van lehetőseg vmi akcióra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Holnap. szerdán délelőtt 9-12ig a pár férfi tagjaként Nyékennapozok ismerkedek beszélgetek kulturált ápolt jo fej parokkal. Enyhe ffi biszex is rendben. Apoltsag kultúra adót adott és elvárt. Üdv.
Péntek este Délegyházán párokkal beszélgetnénk, ismerkednénk .
Sziasztok!

ma Gardony sunset?

Délegyen ma kukkolás, masztizás? Pisilés?
Berényben időjárás?

Én is terveztem ma kinézni nyékre.
(Ez egy válasz sunbathing üzenetére (2024. 06. 25. kedd 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Június 28,,29 és 30, Délegyháza kemping. Párokkal szívesen koccintanánk (is). Csak PÁROK, szóló csajok és pasik nem, csak akit már ismerünk.
Szuper! Hamarosan meglátogatjuk a tavat!
(Ez egy válasz XplayX üzenetére (2024. 06. 25. kedd 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyéken szuper idő van. Utak járhatóak. A víz elég magasan van.
Sziasztok! Szombaton épp ott fogok napozni.
(Ez egy válasz tike76 üzenetére (2024. 06. 25. kedd 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)