Sziasztok segítséget kérnék ,hogy nyéken hol tudok autóval leparkolni a nudihoz még nem voltam Tiszaújváros felől mennék
Én egy óra múlva érek Gárdonyba. Ha esetleg...
Melyek a preferenciák?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 17:06
Törölt felhasználó (4048162)
Sziasztok ! Horvát tengerparton tudnátok naturista strandot/kempinget ajánlani ?
Érdeklődnénk tegnap a Berényi strandon beszélgettünk egy párral a dohányzónál (hölgy vörös hajú )csinos és szimpatikus Mi hárman voltunk 2ffi és egy hölgy ha itt vagytok akkor szívesen beszélgetnénk vagy ismerkednénk veletek.Ha kérhetjük akkor választ privátban szeretnénk. Üdv N&K
Érdeklődnénk tegnap a Berényi strandon beszélgettünk egy párral a dohányzónál (hölgy vörös hajú )csinos és szimpatikus Mi hárman voltunk 2ffi és egy hölgy ha itt vagytok akkor szívesen beszélgetnénk vagy ismerkednénk veletek.Ha kérhetjük akkor választ privátban szeretnénk. Üdv N&K
Sziasztok esetleg pár ismerkedés céljából Demjéni fürdő? Ma este?
Vagy utazni is tudok ha van valakinek valami jó ötlete? köszi..
Sziasztok. Utitársakat keresnék nudista strand latogáshoz. Főleg lányok, párok személyében. Gyuláról indulok kocsival.
Sziasztok!
Holnap kinézek 9-10 között reggel az újpesti nudira egyedül. Én 34 éves férfi vagyok, 190 cm, 85 kg, 21 cm. Idősebb 50+os férfiakkal játszanék kölcsönösen, de nem utasítok vissza senkit sem, aki szimpi
Holnap kinézek 9-10 között reggel az újpesti nudira egyedül. Én 34 éves férfi vagyok, 190 cm, 85 kg, 21 cm. Idősebb 50+os férfiakkal játszanék kölcsönösen, de nem utasítok vissza senkit sem, aki szimpi
Sziasztok!
Sziasztok. Dél1 nudizáshoz keresek partnereket.
Sziasztok! Ma esetleg párok hölgyek Gárdonyba?
50-es nudista szentendrei párként ismerkednénk párokkal, hölgyekkel, enyhén bi pasikkal!
D1, Berény, stb...
D1, Berény, stb...
Sziasztok valaki segítene , hogy a Hévizi kifolyónál hol van pontosan a naturista rész? Hogy jutok oda a leg egyszerűbben és mikor érdemes menni amikor sokan vannak. Előre is köszönöm jó nudizást!
Sziasztok, újpesten merre van ez a nudista rész?
27éves 18cm férfi kérdezi..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 23:35
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4723179)
Sziasztok!
Ma pár nyéken aki ismerkedne?
Sziasztok!
Milyen a víz Berényben,?
Milyen a víz Berényben,?
Egy nudista helynek,mi köze a korhoz/mèrethez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 08:15
Törölt felhasználó (4748689)
Sziasztok, újpesten merre van ez a nudista rész?
Egy nudista helynek,mi köze a korhoz/mèrethez.
Szóló pasiként nem is kell tudnod, hol van az a hely...
(Ez egy válasz tutiisti üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 07:47
Sziasztok valaki segítene , hogy a Hévizi kifolyónál hol van pontosan a naturista rész? Hogy jutok oda a leg egyszerűbben és mikor érdemes menni amikor sokan vannak. Előre is köszönöm jó nudizást!

felpa

calibra77
Diavolita