Helló szombaton délután 14:00 felé nyéki nudin leszek ! Bi pasiként szivesen szopok dugatnám magam!!! Lehet hogy a feleségem is eljön végignézni! De csak nézni!!! Esetleg parhoz is csatlakoznék!
Ha esetleg itt van az a pár akivel berényben egyűtt néztűk a kékszalagot a vízből. Szivessen megismérnénk őket
Sziasztok. Az ujpesti nudira szoktak párok jönni? Szívesen ismerkednék.
Nem voltam kint
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, 38 éves vagyok, és hallássérült. Érdeklődnék, hogy ezen a héten ki lesz Gárdonyban?

Sziasztok
Jul...25-29 Berénybe terv. nyaralni esti programokra várunk lehetőségeket. Parti, Buli... Finom erotikus Masszázs a hölgy tagunknak, pasik, párok...stb....Bi pasi....Bi párok...de csak hetero is....Csak privátban és telefon elérhetőséggel.. Nem levelezgetni szeretnénk.
Jul...25-29 Berénybe terv. nyaralni esti programokra várunk lehetőségeket. Parti, Buli... Finom erotikus Masszázs a hölgy tagunknak, pasik, párok...stb....Bi pasi....Bi párok...de csak hetero is....Csak privátban és telefon elérhetőséggel.. Nem levelezgetni szeretnénk.
Nemsokára indulók berénybe
Ismerkednék sportos jó méretük vagyok
Ismerkednék sportos jó méretük vagyok
Sziasztok! Kedden délután párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék nyéken. Privát üzi jöhet!
Irany D1....
Sziasztok! Ma Nyéken hölgy, esetleg pár aki(k) társaságot keresnek?
Sziasztok
Hétfőre tervez valaki Nyéki kirándulást?
Szombat,voltunk,nem jelentkeztèl.Le volt dumcsizva.
(Ez egy válasz Mr23cm üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap ismerkednék Berényben
Dunakeszi régi strandon gyönyörű hölgyek voltak kintn.
Ha innen vagytok , remélem 21:00 körül kint lesztek még. Legvégén voltunk.
Ha innen vagytok , remélem 21:00 körül kint lesztek még. Legvégén voltunk.
Ha lesznek csajok akkor én is megyek
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 17:07

Törölt felhasználó (4749276)

Hölgyek, csajok Tihany Gödrösi strandon ma este volna kedvetek nudizni?
Hiányzott a fiatalabb férfi korosztály....
(Ez egy válasz Jankoman87 üzenetére (2024. 07. 20. szombat 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyek, csajok Tihany Gödrösi strandon ma este volna kedvetek nudizni?
Tavaj nyáron beszélgettem egy szinpi párral Nyéken. Vékony szőke nő, szinpatikus pasi. Német rendszámú BMV vel voltak. Majdnem összejött a dolog, be is ültek az autómba. Ha magatokra ismertek légyszi keressetek.
Bakker! Akkora fasz, szerintem nem is létezik!
(Ez egy válasz Szexi41 üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 16:46

Nyéken mi a helyzet??? Kalandvágyók vannak kint??? Én sportos pasi vagyok 21 es fasszal.