Barátom ,jó is a zsilip ,idèn 2x voltunk.Azèrt Berèny más.Itt vagyunk,kemping.Majd meg csöröglek,dumcsizunk.
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2024. 08. 10. szombat 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 10. szombat 20:06

Berényiek mindig csak itt akarnak ismerkedni Gg-n, élőben már más a helyzet. Hévízen mindenki tök jól elbeszélget ismerkedik, igaz, nincs annyi meztelen p@nna,mint Berénybe. Ha rajtam múlna, már mi is rég ott lennénk, de asszonyka annyira ragaszkodik ahhoz a zsiliphez
Főztem finom sárgabarackot,cseresznyét, szerintem mindkét helyen oldóidna a feszültség
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2024. 08. 10. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 10. szombat 20:21

Barátom ,jó is a zsilip ,idèn 2x voltunk.Azèrt Berèny más.Itt vagyunk,kemping.Majd meg csöröglek,dumcsizunk.
Berényben szívesen ismerkednék, egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárral. Teltebb alkat előny.
43 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.
43 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.
Sziasztok! Holnap megy pár nudizn algyőre? Szívesen csatlakoznék hozzájuk. Közös napozás,meg mi egymás. Én egy igényes diszkrét megbízható férfi vagyok.
Sziasztok! Valaki ismerkedne berényben ma?
Sziasztok,van itt esetleg valaki a Celldömölki fürdőből?
Sziasztok ma Gárdonyi nudin lány vagy pár lesz kint aki ísmerkedne velünk?
50-es szentendrei pár ismerkedne szintén nudista párokkal, hölgyekkel, sportos, kisfarkú, bi pasikkal... fotó legyen fent rólatok!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Jó lenne már nem csak a napot élvezni!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Jó lenne már nem csak a napot élvezni!
A beŕényi stradon lesz igény jóképű hetero férfiakra...
Sziasztok párok ma Dèl1 aki szívesen fogadna szolò pasit harmadiknak?
Sziasztok Délegyre megy ma pár?
Sziasztok ! Tud valaki a Tisza tónál nudista helyet ??

Másnak is tessék hagyni!
(Ez egy válasz womankiss üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen,most indulunk.
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Irány Dél1

Nyékre megy valaki?
Ki jön ma Algyőre?
Tisza Vezsenyi szakaszára 2 hetero pasiként keresünk Csajt,Csajokat, Párokat, nudizás, perverzkedés,..... céljából a mai napra!
Sziasztok!
Dunakeszi nudit tervezünk ma délutánra. Ha csatlakozna egy hozzánk illő pár, akkor nyugodtan írjon ránk.
Dunakeszi nudit tervezünk ma délutánra. Ha csatlakozna egy hozzánk illő pár, akkor nyugodtan írjon ránk.
Sziasztok... Ismerkednék ma nyéken 40+ hölgyekkel, párokkal, hetero alapon.. ha érdekes lehet, írjatok privátban... Szép napot.