Sziasztok
Kb 1 óra múlva lent leszek a Gárdonyi nudin “sétálni”….
Ha esetleg arra jár valaki megleshet… smile
Privátba írj!
Kb 1 óra múlva lent leszek a Gárdonyi nudin “sétálni”….
Ha esetleg arra jár valaki megleshet… smile
Privátba írj!
Sziasztok,
Horvátországi és montenegrói nyaralásra keresném partnerem, június utolsó 2 hetére. Olyan vékony nőt, aki tényleg csatlakozna hozzám és a naturista strandokat meglátogatná velem, élvezné a 2 hetes szabadságát. Hasonló testalkatú párokkal is megvalósítható a program, de akit érdekel, privát üzenetet írjon.
Horvátországi és montenegrói nyaralásra keresném partnerem, június utolsó 2 hetére. Olyan vékony nőt, aki tényleg csatlakozna hozzám és a naturista strandokat meglátogatná velem, élvezné a 2 hetes szabadságát. Hasonló testalkatú párokkal is megvalósítható a program, de akit érdekel, privát üzenetet írjon.
Szauna délutáni siestát tartok vasárnap a Duplicatos Ludos naturista parkban.Őrbottyán. 15.00-19.00 ig. érd.privi.Melitta
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Hello Kecskemét pár
Péntek este lakáson nudiznánk. Budapest
Sziasztok!
Kehidakustányban lehet nudizni a szaunában?
Kehidakustányban lehet nudizni a szaunában?
2025.03.29.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs,swinger.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok,különlegességek,koktél bár.
Az est étkezést nem tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs,swinger.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok,különlegességek,koktél bár.
Az est étkezést nem tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Hello
Nekem Rabon, Stolac a kedvenc. Fent leparkolva gyaloglós le, 5 perc. Úgymond vadnudi, de termeszeti adottságai miatt szeretem. Homokos part, aljzat, szembe kis sziget simán be lehet gyalog menni. Nagyrészt hajóval szoktam menni ide, úgy azért komfortosabbn (Ez egy válasz Pogimi222 üzenetére (2025. 03. 26. szerda 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem Rabon, Stolac a kedvenc. Fent leparkolva gyaloglós le, 5 perc. Úgymond vadnudi, de termeszeti adottságai miatt szeretem. Homokos part, aljzat, szembe kis sziget simán be lehet gyalog menni. Nagyrészt hajóval szoktam menni ide, úgy azért komfortosabbn (Ez egy válasz Pogimi222 üzenetére (2025. 03. 26. szerda 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Bár a fagyos hajnalok még csak most múltak el, de talán nem korai már a nyaralást tervezni! Arra gondoltunk, hogy idén Délegyházán nyaralnánk. Ha szimpatikus társaság akadna, akkor tervezhetnénk ugyanott ugyanakkor nyaralni, hátha!? Fiúk, lányok, párok! Ki mikor tervez Délegyházán nyaralni?
Bár a fagyos hajnalok még csak most múltak el, de talán nem korai már a nyaralást tervezni! Arra gondoltunk, hogy idén Délegyházán nyaralnánk. Ha szimpatikus társaság akadna, akkor tervezhetnénk ugyanott ugyanakkor nyaralni, hátha!? Fiúk, lányok, párok! Ki mikor tervez Délegyházán nyaralni?

Az Adrián ki tud jó nudis helyeket (tapasztalatból)?
Sziasztok Kerekdombi termálban nudista hétvége. Szombaton szívesen ismerkedünk.
Hévizi kifolyonal lesz valaki pénteken inét?
Tegnap dél körül mentem el a nudi mellett, és üres volt. Gondolom az esős időjárás is közbe szólt. Meg esős időbe nem egyszerű bemenni, elég nagy sár szokott lenni.
(Ez egy válasz 27602002 üzenetére (2025. 03. 25. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 22:07

A héten valamelyik délelőtt mennék nyékre,mostanában szoktak lenni vagy még korai?
A héten valamelyik délelőtt mennék nyékre,mostanában szoktak lenni vagy még korai?
Amint jó idő van
(Ez egy válasz Biszexfiú30 üzenetére (2025. 03. 24. hétfő 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Mikor tervezel kimenni?
(Ez egy válasz Jozefius üzenetére (2025. 03. 20. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Horvátország (Porec Lanterna ) Fkk nyaraláshoz keresünk megbizható hölgyet /párt .
Augusztus 16-23 között Rovinjban leszek. Nagyon szívesen ismerkednék! Kölcsönös szimpátia alapján esetleg több... Privátban beszéljünk!
44 éves hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti házaspárral szívesen barátkoznék naturista wellnessre és hasonló dolgokra. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.