Hello
Nekem Rabon, Stolac a kedvenc. Fent leparkolva gyaloglós le, 5 perc. Úgymond vadnudi, de termeszeti adottságai miatt szeretem. Homokos part, aljzat, szembe kis sziget simán be lehet gyalog menni. Nagyrészt hajóval szoktam menni ide, úgy azért komfortosabbn (Ez egy válasz Pogimi222 üzenetére (2025. 03. 26. szerda 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem Rabon, Stolac a kedvenc. Fent leparkolva gyaloglós le, 5 perc. Úgymond vadnudi, de termeszeti adottságai miatt szeretem. Homokos part, aljzat, szembe kis sziget simán be lehet gyalog menni. Nagyrészt hajóval szoktam menni ide, úgy azért komfortosabbn (Ez egy válasz Pogimi222 üzenetére (2025. 03. 26. szerda 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Bár a fagyos hajnalok még csak most múltak el, de talán nem korai már a nyaralást tervezni! Arra gondoltunk, hogy idén Délegyházán nyaralnánk. Ha szimpatikus társaság akadna, akkor tervezhetnénk ugyanott ugyanakkor nyaralni, hátha!? Fiúk, lányok, párok! Ki mikor tervez Délegyházán nyaralni?
Bár a fagyos hajnalok még csak most múltak el, de talán nem korai már a nyaralást tervezni! Arra gondoltunk, hogy idén Délegyházán nyaralnánk. Ha szimpatikus társaság akadna, akkor tervezhetnénk ugyanott ugyanakkor nyaralni, hátha!? Fiúk, lányok, párok! Ki mikor tervez Délegyházán nyaralni?

Az Adrián ki tud jó nudis helyeket (tapasztalatból)?
Sziasztok Kerekdombi termálban nudista hétvége. Szombaton szívesen ismerkedünk.
Hévizi kifolyonal lesz valaki pénteken inét?
Tegnap dél körül mentem el a nudi mellett, és üres volt. Gondolom az esős időjárás is közbe szólt. Meg esős időbe nem egyszerű bemenni, elég nagy sár szokott lenni.
(Ez egy válasz 27602002 üzenetére (2025. 03. 25. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 22:07

A héten valamelyik délelőtt mennék nyékre,mostanában szoktak lenni vagy még korai?
A héten valamelyik délelőtt mennék nyékre,mostanában szoktak lenni vagy még korai?
Amint jó idő van
(Ez egy válasz Biszexfiú30 üzenetére (2025. 03. 24. hétfő 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Mikor tervezel kimenni?
(Ez egy válasz Jozefius üzenetére (2025. 03. 20. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Horvátország (Porec Lanterna ) Fkk nyaraláshoz keresünk megbizható hölgyet /párt .
Augusztus 16-23 között Rovinjban leszek. Nagyon szívesen ismerkednék! Kölcsönös szimpátia alapján esetleg több... Privátban beszéljünk!
44 éves hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti házaspárral szívesen barátkoznék naturista wellnessre és hasonló dolgokra. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Sziasztok! Középkorú Férfi vagyok. Olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik tervezik ,hogy rendszeresen látogatják Délegyházát.
Mivel Hozzám közel van így ezt részesítenèm előnyben ,de szívesebben mennék társasággal
Még a szezon előtt szeretnék ilyen irányú érdeklődésű Hölggyel vagy Párral ismerkedni !
Köszönöm szépen!
Mivel Hozzám közel van így ezt részesítenèm előnyben ,de szívesebben mennék társasággal
Még a szezon előtt szeretnék ilyen irányú érdeklődésű Hölggyel vagy Párral ismerkedni !
Köszönöm szépen!
Szauna délutáni siestát tartok vasárnap a Duplicatos Ludos naturista parkban.Őrbottyán. 15.00-19.00 ig. érd.privi.Melitta
Nudista társakat keresek áprilistól,
Az udvaromon rosszalkodhatnánk
Az udvaromon rosszalkodhatnánk
Sziasztok , Nánáról tud valaki valamit ? Régen voltam.
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék hozzátok.
(Ez egy válasz adryatti24 üzenetére (2025. 03. 13. csütörtök 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 13. csütörtök 22:55

Hétvégén nyaralónkba (Tisza) teszünk veszünk! Fiatal max 30 éves pasi? Pár?
Lessz ma valaki Győrben a naturista esten ? Lánnyal esetleg párral ismerkednék
Valaki van kint Gárdonyban?
Hali jövőhéten nyéken valaki? Közös kis nudi dumcsizgatás?