Ahhoz kell a jó idő!
(Ez egy válasz Sharemygf üzenetére (2025. 05. 23. péntek 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 23. péntek 00:24

Sziasztok!
Nyèken szeretnèk meztelenül àllò farokkal màs baratnojet vagy felesègèt nèzni
Zadar és környékén ismerkednék szintén nudizni kedvelőkkel.
Sziasztok! Érdekel a szex chat is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen
Várlak,szeretettel!
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 05. 23. péntek 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 23. péntek 07:02

Ma este valakinél lakáson meztelenkednénk sex nélkül. Budapest
Én is/mi is szoktunk. Ha az idő engedi.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2025. 05. 22. csütörtök 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma
Szia!
Panzió megfelel? (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 05. 23. péntek 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 23. péntek 07:02
Panzió megfelel? (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 05. 23. péntek 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Hová lehet ma este menni naturista fürdőzésre?
Szia! Ez engem is érdekelne, megosztanál infót róla?
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2025. 05. 22. csütörtök 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Sziasztok!
Szia! Meg kérdezhetem hogy merre lehet nudizni a Dunán? Köszönöm elöre is!
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2025. 05. 22. csütörtök 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Írtam privátba
(Ez egy válasz srac26szfv üzenetére (2025. 05. 22. csütörtök 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudunk egyeztetni? Betársulnék ha gondoljátok...
Mi szoktunk
(Ez egy válasz srac26szfv üzenetére (2025. 05. 22. csütörtök 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 22. csütörtök 12:25

Párok s Dunán szoktak nudizni??? Esetleg tudunk egyeztetni? Mobilis vagyok, akár kocsimmal is mehetünk…
Párok s Dunán szoktak nudizni??? Esetleg tudunk egyeztetni? Mobilis vagyok, akár kocsimmal is mehetünk…
Ma délután valaki ujpesti nudin?
Holnap már rosszabb lesz.
(Ez egy válasz tommi3888 üzenetére (2025. 05. 22. csütörtök 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Annyira azért nincs kellemes idő.
(Ez egy válasz Biszexfiú30 üzenetére (2025. 05. 21. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 21. szerda 16:30

Holnap délután kellemes időnk lesz. Használjuk ki együtt Nyéken.