Jön valaki este ballószögre nudis programokra? Párként leszünk ott, szívesen vennénk párok közeledését, ismerkedést.
Sziasztok ma egész nap, holnap egész este valaki- valakik? Helyem van!!!
M9 híd lábánál ma Pár, Hölgy?
Sziasztok. Abdán van már mozgolódás,?
Írjatok rám ott leszek èn is segítek oda talalni
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2025. 05. 30. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 30. péntek 20:24

Most vasárnap délutánra gondolkodunk a gárdonyi nudin, azt hogy lehet könnyen megtalálni?
Karcagrol indulok a Nyéki nudira szívesen elvisznek bárkit aki csatlakozna hozzám.
Jó reggelt most indulok a Gárdonyi nudira lesz ma kint pár?
Sziasztok június 20-21 Berénybe tervezünk menni, keresünk párt akivel eltöltenénk a napot - napokat, privátban várjuk párok levelét
Most vasárnap délutánra gondolkodunk a gárdonyi nudin, azt hogy lehet könnyen megtalálni?
Mi is ott leszünk!
(Ez egy válasz Swpár50 üzenetére (2025. 05. 30. péntek 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap meztelenkednék, vagy nudi valahol valaki?
Sziasztok!
Jövő héten már úgy látom jó idő lesz nudizni. Ezért csütörtökön kilátogatok Délegyházára. Aki csatlakozna és ott lesz, írjon. Ez lesz az első idén...
Jövő héten már úgy látom jó idő lesz nudizni. Ezért csütörtökön kilátogatok Délegyházára. Aki csatlakozna és ott lesz, írjon. Ez lesz az első idén...
Mi is ott töltjük a Pünkösdi hètvègèt!
(Ez egy válasz Goldeneye50 üzenetére (2025. 05. 30. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este lakáson belül meztelenkednénk Budapest
Sziasztok! Nidis barátokat keresek, nő, pár, férfi akivel időnként együtt látogatunk meg nudis helyeket! D1, Szentes, sziki! Olyan aki nem csak hétvégén, de olykor hétköznap is ráér! Jó társaságot, és utitársa keresek.
Hévizi kifolyón valaki ma?
Pünkösdi hétvégén irány Berény!
Sziasztok
Esetleg szombaton hölgy vagy pár tervez Balatonberénybe menni?
Moto
Esetleg szombaton hölgy vagy pár tervez Balatonberénybe menni?

Moto
Sziasztok! Szép napot mindenkinek! Ma nagyon szép idő lesz! Én már Gárdonyba vagyok! Esetleg pár vagy hölgynek lenne kedve csatlakozni!? 36 éves igényes tapasztalt pasi vagyok!
Sziasztok.
Szabad a hétvégénk,valami izgalmas programra gondoltunk ...
Párt keresünk elsősorban,de jóképű pasi is szóba jöhet
Szabad a hétvégénk,valami izgalmas programra gondoltunk ...
Párt keresünk elsősorban,de jóképű pasi is szóba jöhet