Szívesen ismerkednék a témában jartasabbalkal... Soproni vagyok
Balatonberény vélemények?
Dunakeszi nudi vasárnap, hölgy vagy pár?
Megyek jegyet osztani, lesz ott olyan sor!
(Ez egy válasz lea2222 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap Berényben pár az oldalról?Egy bármire a vendegeim vagytok,ha gondoljátok!
Sziasztok.Fiatal-fiatalos párok akik járnak Szikire és szivesen fogadnák egy másik pár társaságát?
Sziasztok! Ma egész estére valaki vagy valakik de akár csak pár òrára is? Helyileg Dömsöd helyem van.
Sziasztok! Heves m. tud valaki nudi helyet ami mondjuk nem vizhez kötött?
Csak holnap?
(Ez egy válasz lea2222 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok holnap delelött kiprobalom az m9 nudi, jön valaki par holgy
Holnap Nyék, popó napoztatás!
Sziasztok, jövő héten tervezek lent lenni Délegyen több napra! Ha még érdekes a lehetőség.
(Ez egy válasz attta46x üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 12:36

Hétvégét Dunavarsányi nyaralónkban töltjük.Szombatra keresünk párt egymás elötti gabalyodós szexre vagy + fiút. Dunapart, medence nincsenek szomszédok stb.
Privátban várjuk normál fotós elérhetőséges jelentkezéseteket. A délegyházi nudin is szívesen ismerkednénk

Gárdonyba van lent valaki? Most érkezem.
Simán le lehet jutni. A bejárat előtti parkoló előtt van egy lyuk
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 05:40

Szerintem csak nem voltál egyértelmű és erre írta. Én sem értettem, nekem is ugyan ez jutott az eszembe. Nyugalom és köszönjük az infót, reméljük hamarosan járható lesz az út!
Aki esetleg arra jár mostanság, írjon egy kis frissítést, plíz!

Sziasztok! Június 18.-án szerdán, a nyéki nudin szívesen ismerkednénk párokkal. Akinek esetleg van kedve jönni, keressen minket. Napfényes időt mindenkinek.

Hétvégét Dunavarsányi nyaralónkban töltjük.Szombatra keresünk párt egymás elötti gabalyodós szexre vagy + fiút. Dunapart, medence nincsenek szomszédok stb.
Privátban várjuk normál fotós elérhetőséges jelentkezéseteket. A délegyházi nudin is szívesen ismerkednénk

Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok! Szívesen ismerkednék Veletek,ha esetleg lenne kedvetek egy kis hajózáshoz a Balcsin
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma és/vagy vasárnap nudiznék masztiznék valakivel/valakikkel.
Szombat Vasárnap nudizást kedvelő párt fogadnék telkemen a Tisza tónál.Medence napozó ágyak hideg italak zene