Sziasztok! Ma Dél1 párokhoz csatlakoznék.
Ma a Berényi nudin ismerkednék,bi basi vagyok!
Én is pont azt keresem augusztusra!
(Ez egy válasz Bad17Roli üzenetére (2025. 06. 13. péntek 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 13. péntek 17:38

Sziasztok segitseget kernek horvatba hol vannak a legjobb nudi helyek?
Sziasztok!
06.13.-15. Ezen a hétvégén Balatonberényben béreltem apartmant. Szívesen ismerkednék normál testalkatú hölggyel,párral.Kölcsönös szimpátia esetén erotikus játék is szóba jöhet.
06.13.-15. Ezen a hétvégén Balatonberényben béreltem apartmant. Szívesen ismerkednék normál testalkatú hölggyel,párral.Kölcsönös szimpátia esetén erotikus játék is szóba jöhet.
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Jövöhéten hétfőn vagy kedden pár tervez Berénybe menni? Ismerkednék.
Sziasztok! Megy innen pár délegyházára a hétvégén, akik nyitottak egy pasival valami kalandra? Adatlapom képeket is láthattok rólam.
Sziasztok!
Mi pl. pont most itt vagyunk a hídtól északra. (Ez egy válasz Tolnai párocska üzenetére (2025. 06. 13. péntek 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 13. péntek 17:23
Mi pl. pont most itt vagyunk a hídtól északra. (Ez egy válasz Tolnai párocska üzenetére (2025. 06. 13. péntek 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Adat lapunknak megfelelően keresünk most partnert M9 Duna partra.
Szeptemberi nyaraláshoz igényes ffi-t, párt keresünk ! Valalta- Rovinj

Sziasztok segitseget kernek horvatba hol vannak a legjobb nudi helyek?
Sziasztok! Adat lapunknak megfelelően keresünk most partnert M9 Duna partra.
Sziasztok!
Valaki holnap győr-környékén nudizni?
Valaki holnap győr-környékén nudizni?
Most vasárnap, ha úgy adódik, akkor Berényben párokkal ismerkednénk.
Sziasztok valaki esetleg horvat o. Vir?
Szia!Szombaton én is ott leszek,fiatal bi basi vagyok!
(Ez egy válasz Mr23cm üzenetére (2025. 06. 13. péntek 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok kint vagyok dél1-en szivesen fogadnám egy hölgy társaságát
Sziasztok. Szombaton Délegyházán házaspárokkal ismerkednénk.
Wienerberg- en van innen valaki? Lány? Pár?
Ha már ilyen sokan leszünk innen...
Holnap szintén Berény. Első próbálkozás ott, PÁROKKAL ismerkednénk.

Sziasztok! Ma már kint vagyok, és holnap is kint leszek. Hetero vonalon szívesen beszélgetek, ismerkedek.
(Ez egy válasz Egyszerű.Pasi üzenetére (2025. 06. 11. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 21:53

Sziasztok! Pénteken és/vagy szombaton megyek Délegyházára. Lesz kint valaki, akinek/akiknek lenne kedve ismerkedni, beszélgetni - minden kötelezettség nélkül?