Sziasztok!Következő két hétben valaki Sibenik környékén ismerkedne?
Holnap délután Abdán szívesen ismerkednék!
Hello
Férfias pasit keresek ma estére
Nyékre
Privát üzenetet szívesen fogadok!
Férfias pasit keresek ma estére
Nyékre
Privát üzenetet szívesen fogadok!
Sziasztok! Vasmegyeben vannak nudizos helyek?
Szia!
Írtam privát üzenete. (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 06. 18. szerda 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 18. szerda 14:50
Írtam privát üzenete. (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 06. 18. szerda 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Ez az m9 nudihely ez hol van pontosan? Esetleg koordinátát tud küldeni valaki? Köszönöm szépen
Sziasztok!
Tele reménnyel keresek Keszthely környéken hölgyet vagy part huncutkodásra, hajózásra ha esetleg lenne kedve valakinek, hajón nudizni naplementében szeretkezni .
Tele reménnyel keresek Keszthely környéken hölgyet vagy part huncutkodásra, hajózásra ha esetleg lenne kedve valakinek, hajón nudizni naplementében szeretkezni .
Sziasztok
Hölgyek, párok valaki tervez a nyáron több napos Balcsi kört?
Hölgyek, párok valaki tervez a nyáron több napos Balcsi kört?
Pénteken délután nyéki nudira ki jönne velem valaki vagy valakik?priviben írj
Sziasztok! A jövőhét elején megyünk a párommal a nyéki nudiba! Esetleg pár csatlakozna?
Sziasztok
Vasárnap délután ismerkednék hölggyel vagy párral Balatonberényben…
Moto
Vasárnap délután ismerkednék hölggyel vagy párral Balatonberényben…

Moto
Sziasztok! Rendszeresen járok nyékre, legközelebb csütörtökön, de megbeszélés alapján máskor is, párokkal barátkoznék a parton. Privát üzeneteket várok, kikhez lehet csatlakozni?
Sziasztok!
Délegyházán alszunk barátnőmmel a kempingbe most péntek, szombat éjszaka jún. 20-21.
A 4-es faházba alszunk, ezüst G Astrával megyünk.
A barátnőm szívesen beszélgetne, iszogatna ismerkedne párokkal.
Én szívesen ismerkednék, más téren is, biszex pár, biszex pasi.
Csak diszkréten lehet, mert a párom, nem tudja, hogy az oldalon vagyok és biszex dolgoktól se zárkózom el.
Ő szex téren, nem akar ismerkedni, vagy nem tudom.
Az én talijaimat, random kell, összehoznom, hogy ne piszkáljon, ne tudjon róla.
Diszkréten tudok ismerkedni.
Privátban írjatok, péntek 14 óráig, délegyházán, már vigyázz rám.Ott már csak diszkréten.
Délegyházán alszunk barátnőmmel a kempingbe most péntek, szombat éjszaka jún. 20-21.
A 4-es faházba alszunk, ezüst G Astrával megyünk.
A barátnőm szívesen beszélgetne, iszogatna ismerkedne párokkal.
Én szívesen ismerkednék, más téren is, biszex pár, biszex pasi.
Csak diszkréten lehet, mert a párom, nem tudja, hogy az oldalon vagyok és biszex dolgoktól se zárkózom el.
Ő szex téren, nem akar ismerkedni, vagy nem tudom.
Az én talijaimat, random kell, összehoznom, hogy ne piszkáljon, ne tudjon róla.
Diszkréten tudok ismerkedni.
Privátban írjatok, péntek 14 óráig, délegyházán, már vigyázz rám.Ott már csak diszkréten.
A hónap végén Keszthely, Berény, hévízi kifolyo.
Ismerkednénk.
Ismerkednénk.
Szevasz, elküldenéd nekünk is?
(Ez egy válasz marcusantonius üzenetére (2025. 06. 18. szerda 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok megy innen valaki Berénybe péntek / szombat?
Sziasztok! Erding (Németország)környékén valaki?
Ha Dunántúl felől átérsz az M9-es hídon első kanyar balra, majd újra balra a földes úton, ami párhuzamosan az autóút mellett visszavezet a Dunához. Nem sokkal a part előtt lesz egy tábla amin ki van írva, hogy kizárólag a vízgazdálkodási alkalmazottak hajthatnak tovább a töltésre. A parton balra fordulsz az erdőben mész 200 métert és jobbra meglátod a strandot.
Szép nagy homokos part, napos és árnyas részek is vannak (ha kifejezetten napozni mentek inkább a délutánt ajánlom, mert délelőtt az erdő kicsit takar hátulról). Magyarország egyik legszebb vadnudija.
Koordináta: 46.349383, 18.898566 (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 06. 18. szerda 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 18. szerda 14:50
Szép nagy homokos part, napos és árnyas részek is vannak (ha kifejezetten napozni mentek inkább a délutánt ajánlom, mert délelőtt az erdő kicsit takar hátulról). Magyarország egyik legszebb vadnudija.
Koordináta: 46.349383, 18.898566 (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 06. 18. szerda 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Ez az m9 nudihely ez hol van pontosan? Esetleg koordinátát tud küldeni valaki? Köszönöm szépen
Szio ma esetleg olyan 10,30
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2025. 06. 18. szerda 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia továbbitottam a levelet. Jelezz vissza ha megkaptad.
(Ez egy válasz FésRpár. üzenetére (2025. 06. 18. szerda 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Nyeki nudihoz hogy jutok el pontosan?koszi a segitseget.