Ja ja.... pár ananászdíszes hátizsák között
(Ez egy válasz Swingertitok üzenetére (2025. 06. 28. szombat 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Fiatal srácot várunk kalandra Vác- Dunakeszi között! Privizz
Meg isnerkeztem.Szuper az idő,momdjuk a víz lehet nem annyira...így ránézésre....
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2025. 06. 28. szombat 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Infót szeretnék kérni. Tudtok naturista helyet, ami Budapestről könnyen megközelíthető biciklivel? Címre gondoltam amit a google maps elfogad tervezéshez. Előre is köszönöm a segítséget.

Mi is, kellemes szél fúj....
(Ez egy válasz Hugo1 üzenetére (2025. 06. 27. péntek 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Irány Berény!Remélem van még hely!?
És esetleg valaki meg tudja mondani Berénybe milyen a víz ?Nem túl hideg ?
Holnap gárdony... várjuk a mai helyzetjelentéseket
Gárdonyba nagyon hideg lett igy vihar után a víz ?
Nézzétek meg youtuben. Mindig kint va Gárdony ba bokor alatt ül és veri a pélot az öregasszonyra. Csalás miatt rúgták ki a munka helyről. Vigyázzatok rá mert lopos.itt a videó. dávid sándor - egyveleg (2008)youtube · studio alkotoifjusag2022. máj. 8.
Ma este Berény környékén pár vagy pasi?
Holnap balatonbereny. Párokat keresünk
Sziasztok!
A mai napra keresek nudizásra, fűrdésre... igényes férfit, párt. A hely privát és Vasmegyében található. Csak a férj keres!
A mai napra keresek nudizásra, fűrdésre... igényes férfit, párt. A hely privát és Vasmegyében található. Csak a férj keres!
Írtam
(Ez egy válasz toomiy2 üzenetére (2025. 06. 28. szombat 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 08:28

Sziasztok ma délelött megyünk gàrdonyba a pàrommal.....férfi csatlakozik hozzànk?
a napokban jártam arra, több pár is volt.
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2025. 06. 28. szombat 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 06:34

Sziasztok . Párok még járnak Gárdonyba , vagy már csak pasik ?
Sziasztok ma délelött megyünk gàrdonyba a pàrommal.....férfi csatlakozik hozzànk?
Érdekel... írok
(Ez egy válasz Janmo1 üzenetére (2025. 06. 27. péntek 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok . Párok még járnak Gárdonyba , vagy már csak pasik ?
Velence ma valaki ??