Sziasztok!
Ma Hölgy, Pár jön az M9 hez?
Ma Hölgy, Pár jön az M9 hez?
Mai nap szikin párokkal ismerkednénk..csak privátban ..
Érdemes elnézni m9-es hídhoz később délutánonként, múltkor véletlenül arra jártam, mindkét oldalon voltak nudis párok és kb. 2-3 szóló pasi. Volt akció, nem volt nyomulas, jól érezték magukat az emberek. Csak így tovább M9

Sziasztok! Holnap Délegyházán ismerkednék holnap.
Holnap Balatonberényben ismerkednék
Én sportos jó méretű vastag hosszú
Én sportos jó méretű vastag hosszú
Sziasztok! Július 11-12-13 Délegyházán leszünk a haverommal, ott lesz szálásunk is! ( 2 sportos pasi, nagy intimmel, full hetero alapon). Szívesen ismerkedünk, hölgyel, hölgyekkel, vagy párhoz csatlakoznánk! Együtt vagy külön-külön, kinek mi jön be! De ott a környéken tudunk utazni is! Privátba irj ha érdekesek vagyunk! Remélem találkozunk! Sziasztok!
Hétvégén Gárdonyban leszünk és szívesen ismerkednénk egy párral.
Nem tudom szomorú ezt latni hogy itt Szegeden is hal meg a nudi, pedig jó érzés szabadon napozni óvatosan sexelni
.
Egy fajta feltöltes
.
De az teny itt is a Szikin a belépőert szinte semmit nem kaptunk, evek ota majdnem ugyan ugy nez ki a hely, semmi újítás. (Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2025. 07. 04. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 21:09
.
Egy fajta feltöltes
.
De az teny itt is a Szikin a belépőert szinte semmit nem kaptunk, evek ota majdnem ugyan ugy nez ki a hely, semmi újítás. (Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2025. 07. 04. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Berénybe ugyan ez a hejzet. Úgy néz ki, hogy nincs pénze az embernek. Legalább is én ezt gondolom.
Sziasztok. Berénybe ugyan ez a hejzet. Úgy néz ki, hogy nincs pénze az embernek. Legalább is én ezt gondolom.
(Ez egy válasz szegedi feleség üzenetére (2025. 07. 04. péntek 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 17:47

Mi most jöttünk be a Szikiről, hát ez is jó gyenge kevesen is vannak, ha mi nem adtunk volna kis műsort megölt volna az unalom.... Hol van mar a pörögös elettel teli Sziki?
Szia! Köszönjük!!
(Ez egy válasz ss69cum üzenetére (2025. 07. 02. szerda 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 02. szerda 00:10

Szia. M9 úton a híd alatti részen. Ha beïrod a naviba Zarándok szoborcsoport akkor közel vagy. Az út kanyarodik balra tovább, ott le tudsz menni a híd alá. Balra a vízet követve már megtalálod, kicsit kell még sétálni a part mentén. De néha jobbra is szoktak lenni.
Hátul a tavirozsáknál..
(Ez egy válasz kivancsiparos89 üzenetére (2025. 07. 04. péntek 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 19:45

Melyik ez a legendás hátsó rész? Nyáron mi is megnézzük a Szikit.
Sziasztok! Holnap napközben Délegyházán leszek. Szívesen ismerkedem lányokkal, párokkal.
Keszi üres. Senki sincs ki kezelésba venne
Melyik ez a legendás hátsó rész? Nyáron mi is megnézzük a Szikit.
(Ez egy válasz szegedi feleség üzenetére (2025. 07. 04. péntek 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 06:25

Ma esetleg megy valaki délután a Szikire? Megnéznénk a legendás hátsó részt...
Délegy a legjobbbbb!
Sziasztok!
Baracsnál Dunaparton vannak esetleg nudisok most?
Baracsnál Dunaparton vannak esetleg nudisok most?
Mi most jöttünk be a Szikiről, hát ez is jó gyenge kevesen is vannak, ha mi nem adtunk volna kis műsort megölt volna az unalom.... Hol van mar a pörögös elettel teli Sziki?
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 07. 04. péntek 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 17:13

Gárdony már szar hely lett ,vén trotty,,kutya minden,mázsás nők járnak oda már ,kutyának kell ,
Gárdony már szar hely lett ,vén trotty,,kutya minden,mázsás nők járnak oda már ,kutyának kell ,
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2025. 07. 04. péntek 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
A tegnap este voltam keszinn.Király volt
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 07. 04. péntek 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Szombaton nudizunk,pancsolunk....pár,nő akinek volna kedve csatlakozni Heves megye