Ma esetleg gárdony vki? Tudom nem olyan idő van, de hátha...
Üdv
Berénybe vannak? Mily
en az idő?
Mennénk szombaton de ha rossz az idő :(
Berénybe vannak? Mily
en az idő?
Javaslom nézd meg az időjárás jelentést! Berényben meg biztos vannak,bár én nem ott vagyok. De döntened neked kell !
(Ez egy válasz Hamm07 üzenetére (2025. 08. 21. csütörtök 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 21. csütörtök 10:36

Üdv
Berénybe vannak? Mily
en az idő?
Berénybe vannak? Mily
en az idő?
Jelenleg felhős esős idő van
(Ez egy válasz Hamm07 üzenetére (2025. 08. 21. csütörtök 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 21. csütörtök 10:36

Üdv
Berénybe vannak? Mily
en az idő?
Berénybe vannak? Mily
en az idő?
Sziasztok
Ti is lent vagytok Balatonberényben? (Ez egy válasz zkollaiu üzenetére (2025. 08. 21. csütörtök 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ti is lent vagytok Balatonberényben? (Ez egy válasz zkollaiu üzenetére (2025. 08. 21. csütörtök 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Felnőtt négyes programot keresünk ma vagy holnap délután/este a Velencei-tónál…
Felnőtt négyes programot keresünk ma vagy holnap délután/este a Velencei-tónál…
Sziasztok! Naturista párral ismerkednénk vasárnap, Ráckevén!

Tiszasason az elő Tiszán állítólag van textil mentes strand vagy olyan partszakasz, amit így használnak többen. Valaki összefoglalná pár mondatban ha járt arra, mit tapasztalt? Társaság, partszakasz, illetve az érdekelne mikortól süt oda a nap- milyen a tájolása, mikor érdemes napozni menni. Köszönöm!
Szia! Dehogy, alig észrevehető. Inkább a bevezető út mentén láthatóak a nyomok, mielőtt a parkolóhoz érsz. Hogyha gyalog jössz végig a beton peremen, akkor egyáltalán nem is látszik.
(Ez egy válasz kellavonzalom üzenetére (2025. 08. 20. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóvöhéten egyik nap megállunk a Nyéki tónál pár órára nudizni, ahol egy hetero sráccal szívesen ismerkednénk....
Sziasztok! Péntektől vasárnapig Berényben leszünk. Párokkal szívesen ismerkednénk!
Párral ismerkednék Sopronban, akik érdeklődnek a naturizmus iránt
Sziasztok! 27-én délután ismerkednék Gárdonyban.
Soproni naturista párral ismerkednék.
Sziasztok! Megy ma valaki M9 nudira?
Most Gárdonyban egy kaland?
Sziasztok!
Ha kisüt délután a nap kinénzénk a Gárdonyi nudira…
Lesz innen pár?
Ha kisüt délután a nap kinénzénk a Gárdonyi nudira…
Lesz innen pár?
Sziasztok. Ma 2-fél 3 körül valaki lesz Gárdonyban?
Megyünk az M9 nudi-ra
Most voltam ott. Egy darab ember sem volt.....
(Ez egy válasz Rush4ever üzenetére (2025. 08. 22. péntek 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)