Sziasztok! Szombaton készülök menni a Lukács fürdőbe. Van itt olyan pár vagy hölgy aki csatlakozna hozzám egy kis szaunázásra?
Szívesen!
Én is készülök valamikor. (Ez egy válasz sunbathing üzenetére (tegnap 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is készülök valamikor. (Ez egy válasz sunbathing üzenetére (tegnap 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Kassán a 3ple centrum, az Optima plázában.
(Ez egy válasz sunbathing üzenetére (tegnap 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:06
Kassa környékén a szlovák határtól nem messze tud valaki olyan fürdőt vagy hotelt, ahol textilmentes szauna található?
Kassa környékén a szlovák határtól nem messze tud valaki olyan fürdőt vagy hotelt, ahol textilmentes szauna található?
2026.01.17.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Újévi köszöntői hangulatban,akik nem tudtak eljönni szilveszterezni!
Morzsa party
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-Merülő kád
-Hóangyal készítés(ennek díjjazása)
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Újévi köszöntői hangulatban,akik nem tudtak eljönni szilveszterezni!
Morzsa party
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-Merülő kád
-Hóangyal készítés(ennek díjjazása)
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Csajom hetvegere elitazott igy egyedul meztelenkedem a lakasban! Holgyek parok jelentkezhetnek h egyutt meztelenkedjunk! Mar az is tobb a semminel
Idős nőket keresek akik a lakásba szeretnek meztelenkedni,ugy végzik a házimunkát stb...Pécs irjatok bátran esetleg nyugdijas pár is
Sziasztok!
Lenne olyan pár, hölgy vagy úr akiknek lenne kedve holnap ismerkedni a helikon hotel szauna részlegén? Délután szívesen lazítanék egy kicst ott. Kis pöcsű, macis srác vagyok, aki szeret kényeztetni adottságaihoz mérten. Ha érdekellek kérlek dobj egy üzenetet.
Köszi a figyelmet.
Lenne olyan pár, hölgy vagy úr akiknek lenne kedve holnap ismerkedni a helikon hotel szauna részlegén? Délután szívesen lazítanék egy kicst ott. Kis pöcsű, macis srác vagyok, aki szeret kényeztetni adottságaihoz mérten. Ha érdekellek kérlek dobj egy üzenetet.
Köszi a figyelmet.
Sziasztok! Bük környékén keresek párt vagy Hölgyeket szabadidő eltöltésére
Veszélyes a korcsolyázás arra...
(Ez egy válasz Gáborka8202 üzenetére (2026. 01. 12. hétfő 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap nyék valaki?
Nem is tudom, hogy mikor voltam utoljára, talán tavaly előtt. De akkor simán regisztráltam egy vagy két nappal előtte, semmi gond nem volt.
(Ez egy válasz RayxX üzenetére (2026. 01. 11. vasárnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 11. vasárnap 08:54
Sziasztok! Gondolkodunk azon, hogy elmegyünk Szentesre naturista napra. Még nem voltunk. Szokott valakinek gond lenni az előregisztrációval? Mennyire kell előre regisztrálni, mennyire korlátozott a létszám?
Sziasztok! Gondolkodunk azon, hogy elmegyünk Szentesre naturista napra. Még nem voltunk. Szokott valakinek gond lenni az előregisztrációval? Mennyire kell előre regisztrálni, mennyire korlátozott a létszám?
Kehida szauna világaban leszunk vasárnapot kedd 13 oráig ha valaki ugy gondolja a gözbe .......
Olyan idős nőket keresek akik a meleg lakásba szeretnek meztelenkedni,Baranya,Irj bátran
Szombaton délután 17:00 körül Miskolcon urat kényeztetnék nála vagy autóban
Ma van a névnapom! Kitől mit kapok?
Így van, bármennyit is el lehet ......
De, akkor is kötelező és kihagyhatatlan élmény!
Csak, aztán persze visszavágyik az ember.
(Ez egy válasz KatalinJanos üzenetére (2025. 12. 30. kedd 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
De, akkor is kötelező és kihagyhatatlan élmény!
Csak, aztán persze visszavágyik az ember.
(Ez egy válasz KatalinJanos üzenetére (2025. 12. 30. kedd 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)

felpa

kivancsiskodok