Igen! Nem sokan, de rendszeresen vannak.
(Ez egy válasz Maxim90 üzenetére (ma 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! One itt olyan pár akihez csatlakozhatok? Nem szeretek egyedül strandolni!
Dunakeszi nudi-ra jön le valaki? Párok mondjuk?.Jó meleg az idö lehett nudizni napozni!
Sziasztok! Múlt héten csütörtökön voltam kint délután 15-16 óra körül, de senki nem volt még sajnos!
(Ez egy válasz Maxim90 üzenetére (ma 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Abdán még nudiznak?
(Ez egy válasz shark66 üzenetére (ma 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap M9?
Abdán ma lesz valaki?
Sziasztok! Ma Nyéki nudin párral ismerkednék. Van ilyen pár aki pasival ismerkedne és együtt napozna?
D1-én ma valaki? Egy közös napfürdő esetleg?
Ma 14 órától a Gárdonyi nudin leszek, passzív férfiként.
Kedvetekre szophattok, dughattok.
Horgászkalap, fekete keretes napszemüveg lesz rajtam, és a bal csuklómon, világoskék műanyag karkötő.
Vagy napozok, sétálok, vagy a nádasban leszek.
Sárga-fehér csíkos törölközőn leszek.
Ha akartok valamit csak annyit mondj: gyere, és megyek veletek, és teszek a kedvetekre
Kedvetekre szophattok, dughattok.
Horgászkalap, fekete keretes napszemüveg lesz rajtam, és a bal csuklómon, világoskék műanyag karkötő.
Vagy napozok, sétálok, vagy a nádasban leszek.
Sárga-fehér csíkos törölközőn leszek.
Ha akartok valamit csak annyit mondj: gyere, és megyek veletek, és teszek a kedvetekre
Ma egy laza kis nudis napozás a udvaron! Ma maglódon vagyok
Hévizi kifolyón valaki?
Szabadban, tanyán, lakáson is meztelenkednék normális emberekkel. 53 éves férfi vagyok.
Valaki ma Gárdonyban ?
Most indulunk párommal Gárdonyi nudira. Gyertek sokan bulizunk egy jót
Vácon az ivókúttol picit visszább egy 50es szőke holgy szokott napozni ismeri valaki vagy netán fent van az oldalon a hölgy?
Sziasztok ! Párral ismerkednénk adatlapunk szerint !
Dunakeszin a nudizó részen állitólag jgy nyáron este szoktak lemenni párok 8-10en és ott orgiáznak!,Erröl tud valaki valamit vagy hallotta már vagy volt ott benne része ott volt? Mert napköben ugye a kidöl fák után már ott lehetett látni szexet!. ))
Szia. Alacsony a víz, jó a part, élvezhető.
(Ez egy válasz monssy üzenetére (2026. 05. 23. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)

felpa

voyeurman
Arkida