Ma egy laza kis nudis napozás a udvaron! Ma maglódon vagyok
Hévizi kifolyón valaki?
Szabadban, tanyán, lakáson is meztelenkednék normális emberekkel. 53 éves férfi vagyok.
Valaki ma Gárdonyban ?
Most indulunk párommal Gárdonyi nudira. Gyertek sokan bulizunk egy jót
Vácon az ivókúttol picit visszább egy 50es szőke holgy szokott napozni ismeri valaki vagy netán fent van az oldalon a hölgy?
Sziasztok ! Párral ismerkednénk adatlapunk szerint !
Dunakeszin a nudizó részen állitólag jgy nyáron este szoktak lemenni párok 8-10en és ott orgiáznak!,Erröl tud valaki valamit vagy hallotta már vagy volt ott benne része ott volt? Mert napköben ugye a kidöl fák után már ott lehetett látni szexet!. ))
Szia. Alacsony a víz, jó a part, élvezhető.
(Ez egy válasz monssy üzenetére (2026. 05. 23. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem történt!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem értjük a kérdést?
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 25. hétfő 21:41
az S Kitty páros aki egyszer odajött a kiserdőnél???fekete cuccba? S el is mentek??
Vasàrnap a Nyéki tónál voltam.Későre értem oda mert bicajjal mentem.A víz az gyönyörű, kristálytiszta.A part kicsit bozótos de napközben biztos jobban éri a nap.Első osztályú Nudista hely .tetszett..
az S Kitty páros aki egyszer odajött a kiserdőnél???fekete cuccba? S el is mentek??
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Soha többé a Dél1 re.
(Ez egy válasz Dirty Dancing üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
szóval akkor majdnem összefutott ál Povi kal.Akkor nekem jobban kedvez a szerencse mostanában mivel már napoztunk is ,fociztunk is és nudiztink isaz utóbbi 2 hétbe.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 25. hétfő 20:49
Akkor csak jól láttam hogy ti voltatok ott a kidőlt fák elött! Mert én meg lejjebb voltam és ugy lattam messzebbröl a hosszú szöke hajú nöt ahogy a vizhez ment csak kicsit!
Holnap valaki Délegyen lebarnulna velem?
Fincsi bizony.csak nem történt még egyéb is ??
(Ez egy válasz Balázs777 üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hétvégén ballószögi eseményen veszek részt párok hölgyek van kedvetek ismerkedni?
Sziasztok! Holnap valaki Gárdony?
írj privátban telefonszámot és küldöm a címet
(Ez egy válasz Magdi1960 üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)

felpa

lolkabolka0202