Sziasztok! Békás környékén vagy Dunakeszi környékén van esetleg szopathato srác?
Baján keresek helyet nudizni, illetve társaságot akikhez csatlakozhatok!
Sziasztok! A jövőhet második felében (szerda,csütörtök, péntek) keresek hölgyet part delegyházi nudizásra! Tudlak vinni hozni ha nem nagy kerülő!
Amelyik nem hagyja nyugodtan a párokat ott kint mert szemtelen nyilvan el kell zavarni onnan aki kivételesen tényleg olyan és látta mar más is! De nem minden szóló pasi olyan ugye ez is érthetö gondolom!
(Ez egy válasz tamás109 üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 14. vasárnap 12:54
Mivel a szóló …. pasik mèg a párokat sem hagyják nyugodtan, nem még egy szóló nőt! Félelmetes, h mit kèpzel egy-egy “ember “ magáról .. ès egyre rosszabb a helyzet!
Mivel a szóló …. pasik mèg a párokat sem hagyják nyugodtan, nem még egy szóló nőt! Félelmetes, h mit kèpzel egy-egy “ember “ magáról .. ès egyre rosszabb a helyzet!
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 14. vasárnap 12:16
16 orától mutatja az idöjárás hogy a napocska sütni fog! Dunakeszkre nudizni jön le párocska? Szóló nö az nem fog sajnos kegalábbis én nem láttam még! )
16 orától mutatja az idöjárás hogy a napocska sütni fog! Dunakeszkre nudizni jön le párocska? Szóló nö az nem fog sajnos kegalábbis én nem láttam még! )
Napozáshoz tényleg nem túl jó az időjárás sajnos. Persze el lehet ütni mással is az időt.
(Ez egy válasz gyongyoske üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gyongyoske üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Van valaki az oldalról Harcsáson? Milyen az idő ott?
Hali- Abdán valaki?
Nincs túl jó idő hozzá.
(Ez egy válasz Fitalsracparhoz üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma megy valaki Gardonyba ??
Hello. Abdán van mozgás?
Sok okos ember van itt. Nem ismered a körülményeket.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2026. 06. 13. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 13. szombat 21:52
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2026. 06. 13. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól értem, hogy te elhaladtál két ígéretes lány mellett, és ahelyett, hogy megszólítottad volna őket és egy spontán beszélgetést, ismerkedést kezdeményeztél volna, inkább továbbrongyoltál, majd felcsaptad a Goldengate-et, hogy itt várjál tőlük választ 1 % alatti eséllyel? Az igen...
Jól értem, hogy te elhaladtál két ígéretes lány mellett, és ahelyett, hogy megszólítottad volna őket és egy spontán beszélgetést, ismerkedést kezdeményeztél volna, inkább továbbrongyoltál, majd felcsaptad a Goldengate-et, hogy itt várjál tőlük választ 1 % alatti eséllyel? Az igen...
(Ez egy válasz Kronos74 üzenetére (2026. 06. 13. szombat 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 13. szombat 21:30
(Ez egy válasz Kronos74 üzenetére (2026. 06. 13. szombat 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Innen van esetleg a két csaj akik akiket a Gárdonyi nudihoz menet előztem meg bringával?
Innen van esetleg a két csaj akik akiket a Gárdonyi nudihoz menet előztem meg bringával?
Holnap tervez menni pár Gárdonyba?
Hűha masszázs!Párom szeme felcsullant.
(Ez egy válasz Tuzolto1234 üzenetére (2026. 06. 13. szombat 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 13. szombat 16:13
Sziasztok kedves diszkrét ápolt intelligens megbízható 39 éves pasiként ismerkednék kedves párral Berényben kellemes időtöltéshez vagy akár egy masszázsra is kapható vagyok.
Szívesen kölcsönadom az enyémet kipróbálni, ha összefutunk!
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 11. csütörtök 05:36
Nyéken lehet vajon SUP-ot béreni ? Vétel előtt állunk de előtte kipróbálnánk.
Sziasztok kedves diszkrét ápolt intelligens megbízható 39 éves pasiként ismerkednék kedves párral Berényben kellemes időtöltéshez vagy akár egy masszázsra is kapható vagyok.
Sziasztok? 22-tol Balatonbereny

felpa

Galliano