Igen, mi, konkrétan ezen a héten, pénteken indulunk és ott is maradunk egészen 28- ig
(Ez egy válasz nudiz69 üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, konkrétan ezen a héten, pénteken indulunk és 28 ig ott is leszünk
(Ez egy válasz nudiz69 üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap reggel megyek Délegyhàzàra a Nudista Strandra és ha valakinek van kedve szívesen csatlakozhat hozzám! Autóval megyek érted és haza is viszlek! Akár pár hólgy vagy pasi is csatlakozhat! Ha minden jól alakul akkor semmi jónak nem vagyok az elrontója, viszont nem feltétel! A lényeg hogy legyen társaságom mert úgy sokkal jobb mint egyedül!
Holnap reggel megyek Délegyhàzàra a Nudista Strandra és ha valakinek van kedve szívesen csatlakozhat hozzám! Autóval megyek érted és haza is viszlek! Akár pár hólgy vagy pasi is csatlakozhat! Ha minden jól alakul akkor semmi jónak nem vagyok az elrontója, viszont nem feltétel! A lényeg hogy legyen társaságom mert úgy sokkal jobb mint egyedül!
Sziasztok! Holnapi napra strandoláshoz keresek beszélgető partnert hölgy/pár személyében! Írj privit! Köszi
Holnap kint leszek a nyeki nudin 9-16 ig
Készül valaki Valaltára mostanában?
Sziasztok!
Hétfőn del körül beszélgettem Dunakeszi Duna-part nudista részen egy kedves párral esetleg innen van a pár?
Vagy ismeri őket innen valaki??
Egy idősebb vékony ur szép farokkal és egy középkorú hölgy nagy mellekkel, mind ketten csoki barnák voltak!
Azt említették rendszeresen járnak oda is nudizni!
Hétfőn del körül beszélgettem Dunakeszi Duna-part nudista részen egy kedves párral esetleg innen van a pár?
Vagy ismeri őket innen valaki??
Egy idősebb vékony ur szép farokkal és egy középkorú hölgy nagy mellekkel, mind ketten csoki barnák voltak!
Azt említették rendszeresen járnak oda is nudizni!
Sziasztok! Naturista helyeket keresünk, Szentendrei szigetben. Szigetmonostor, Surány környékén. Köszönjük
holnap Bécsből utazom, m1 -győr-székesfehérvár-m6- szekszárd..., és a környéke..., nudista helyeket keresek, privátban is írhatsz, ha van tanácsod ilyen helyekkel kapcsolatban!! Érdekel a napozás, de a kukkolás, az exhibicionizmus...dogging ...autós kalandok..., diszkrét, anonim..., jó szándék és pozitív energia...
Sziasztok! Békás környékén vagy Dunakeszi környékén van esetleg szopathato srác?
Baján keresek helyet nudizni, illetve társaságot akikhez csatlakozhatok!
Sziasztok! A jövőhet második felében (szerda,csütörtök, péntek) keresek hölgyet part delegyházi nudizásra! Tudlak vinni hozni ha nem nagy kerülő!
Amelyik nem hagyja nyugodtan a párokat ott kint mert szemtelen nyilvan el kell zavarni onnan aki kivételesen tényleg olyan és látta mar más is! De nem minden szóló pasi olyan ugye ez is érthetö gondolom!
(Ez egy válasz tamás109 üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 14. vasárnap 12:54
Mivel a szóló …. pasik mèg a párokat sem hagyják nyugodtan, nem még egy szóló nőt! Félelmetes, h mit kèpzel egy-egy “ember “ magáról .. ès egyre rosszabb a helyzet!
Mivel a szóló …. pasik mèg a párokat sem hagyják nyugodtan, nem még egy szóló nőt! Félelmetes, h mit kèpzel egy-egy “ember “ magáról .. ès egyre rosszabb a helyzet!
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 14. vasárnap 12:16
16 orától mutatja az idöjárás hogy a napocska sütni fog! Dunakeszkre nudizni jön le párocska? Szóló nö az nem fog sajnos kegalábbis én nem láttam még! )
16 orától mutatja az idöjárás hogy a napocska sütni fog! Dunakeszkre nudizni jön le párocska? Szóló nö az nem fog sajnos kegalábbis én nem láttam még! )
Napozáshoz tényleg nem túl jó az időjárás sajnos. Persze el lehet ütni mással is az időt.
(Ez egy válasz gyongyoske üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gyongyoske üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Van valaki az oldalról Harcsáson? Milyen az idő ott?
Hali- Abdán valaki?
Nincs túl jó idő hozzá.
(Ez egy válasz Fitalsracparhoz üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma megy valaki Gardonyba ??

felpa

wet_pussy